Βοϊβατόπουλος: «Επιτυχία για μια καινούργια ομάδα η 3η θέση»

 

Ο Λεύκιππος Ξάνθης (Β’ Εθνική, 4ος όμιλος) επικράτησε και του ΓΑΣ Κομοτηνή με 72-65 εκτός έδρας και «έκλεισε» τη σεζόν με 10 διαδοχικές νίκες και στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο 36χρονος ψηλός του Λεύκιππου Ξάνθης, Χάρης Βοϊβατόπουλος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και το Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά είπε:

 

Για το «κλείσιμο» με τις 10 σερί νίκες:

 

«Το φινάλε ήταν ιδανικό και η προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά ήταν για τέτοιο «κλείσιμο». Είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα, κάποιες κακές επιλογές, με το καλό λύθηκαν όλα και η ομάδα πήρε αυτό που της αξίζει. Είναι επιτυχία για μια καινούργια ομάδα η 3η θέση, όπως και να ήρθε».

 

Για τον λόγο που η ομάδα δεν τερμάτισε ψηλότερα:

 

«Έφταιξε ότι προσπάθησαν να γίνουν κάποιες αλλαγές το καλοκαίρι στην ομάδα, οι οποίες δε βγήκαν και δοκιμάστηκαν πράγματα που δεν απέδωσαν. Μετά η ομάδα χρειαζόταν λίγο ηρεμία. Από ένα σημείο και μετά, επειδή η ομάδα άρχισε να δουλεύει λίγο πιο σωστά, όλα βγήκαν στο γήπεδο. Κάναμε ήττες από ομάδες που μπορούσαμε να τις αποφύγουμε. Εκεί είδαμε ότι κάτι έπρεπε ν’ αλλάξουμε, το πρόβλημα αυτό λύθηκε και η ομάδα έπειτα έδειξε ότι μπορούσε να κάνει τις νίκες».

 

Για την επόμενη σεζόν:

 

«Σίγουρα είναι θετικό το πρόσημο της φετινής χρονιάς. Πλέον ξεφύγαμε απ’ το φόβο του κορωνοϊού, οπότε έχουμε ένα μπούσουλα του τι έγινε, έχουν όλοι στην ομάδα ένα χρόνο εμπειρία, άρα κινείσαι λίγο πιο άνετα αν θες να κάνεις τις κινήσεις σου για την επόμενη σεζόν».

 

Για το πώς μπορεί να μεγαλώσει η στήριξη του κόσμου:

 

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες δύο ομάδες στην Ξάνθη που είναι στη Γ’ Εθνική, οπότε αναγκαστικά είχαμε άλλη μία ομάδα που έπαιζε ίδια ώρα με εμάς. Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια και μέσα απ’ την ομάδα. Αν μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα με Ξανθιώτικο «κορμό», θα βοηθήσει και τον κόσμο της Ξάνθης να δει τα δικά του παιδιά. Ο σύλλογος κάνει προσπάθειες να προωθήσει την ομάδα και μέσω των socialmedia. Γίνονται προσπάθειες να φέρουμε τον κόσμο, αλλά ο κόσμος θέλει και νίκες. Αν η ομάδα πάει καλά, κερδίζει, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και το προωθήσεις, ο κόσμος θα έρθει. Στο χέρι μας είναι να τον φέρουμε».

 

Για το μέχρι πότε θα παίζει:

 

«Ηλικιακά, το καλοκαίρι θα κλείσω τα 37. Έχω πάρα πολύ μεγάλη όρεξη και θέλω να παίζω όσο αντέχει το κορμί μου. Αν αυτό μπορέσει να συνδυαστεί μαζί με μια επιτυχία του Λεύκιππου και να βγάλουμε την ομάδα σε ψηλότερη κατηγορία, θα είναι το ιδανικό για ‘μένα».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια