Παλλάκης: «Στόχος να κερδίσουμε τον Μακεδονικό και να φτάσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία»

Η 23η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Β’ Εθνικής βρίσκει τον Λεύκιππο Ξάνθης να υποδέχεται τον Μακεδονικό που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή όπου βρίσκεται ο Αίαντας Ευόσμου.

 

Μπορεί φαινομενικά να υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς φιλοξενούμενων αλλά η ομάδα της Ξάνθης έχει δείξει ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης σε κάθε αναμέτρηση έχοντας ως στόχο την όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση.

 

Αυτό αποδεικνύουν και τα τελευταία αποτελέσματα όπου μετράει 3 συνεχόμενες νίκες και θέλει να αυξήσει το συγκεκριμένο σερί.

 

Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής (03/04 στις 17:00) ο Γιώργος Παλλάκης δήλωσε: « Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας οπότε εκ των πραγμάτων η αναμέτρηση αναμένεται δύσκολη. Οι προπονητές μας έχουν προετοιμάσει για τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία του Μακεδονικού. Έχουμε καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες, παίζουμε στην έδρα μας και στόχος είναι να κερδίσουμε και να φτάσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια