er

Μικρά-μικρά γυναικεία και νεανικά-Από την οπτική γωνιά του Νεκτάριου Ιωαννίδη

*Επιτέλους αρχίζουν τα play off ή play ox της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών όπως τα λένε ορισμένοι...

 

*Η ΧΑΝΘ αναμένεται να κάνει το 3-0 με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης, που χωρίς Κιλινκαρίδου εξανεμίζονται εντελώς οι δυνατότητες του για είσοδο στον τελικό.

 

*Έχουμε την επανεμφάνιση Μανωλοπούλου και Σαίας από ΧΑΝΘ και Θερμαϊκό Θέρμης αντίστοιχα ενώ η Αθιανά έχει αγωνιστεί και στους δύο.

 

*Παράλληλα  η Γκοτζαμάνη και η Λυκίδου παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη τους χρονιά στην Α ΕΚΑΣΘ. Το σκορ είμαι 2-0 και θέλει μία νίκη η ΧΑΝΘ για πρόκριση στον τελικό.

 

*Φυσικά έχουμε εδώ την πρώτη μπόμπερ την Γαβρίλη και MVP της regular season της ΧΑΝΘ να συνεχίζει και τη συμπαίκτρία της τη Μαυροπούλου οι οποίες θέλουν να ξεπεράσουν τους 1400 πόντους στην ιστορία της Α ΕΚΑΣΘ.

 

*Στο άλλο ζευγάρι που είναι πιο αμφίρροπο το ΠΚ Νεάπολης προηγείται με 2-0 του έμπειρου ΓΣ Μενεμένης όμως η παρουσία της Ζαμπουρίδου και του θηλυκού Κοτλέμπα της Κλεπουσνιώτου μαζί με την πρώτη σκόρερ Παράσχου θα προσπαθήσει για το sweep απέναντι στον ΓΣ Μενεμένης που αν τις Παπαρέντη, Γκλεζάκη, Παυλίδου και Σιδηροπούλου, ενισχύσουν οι έμπειρες Ακσεχέρογλου και Τσελεμπή είναι ικανές για όλα.

 

*Στις νεάνιδες χθες η Ιωάννα Στεφανάκη έφτασε τα 38 τρίποντα και έκανε ρεκόρ τριπόντων σε μία αγωνιστική περίοδο ενώ έφτασε στην πέμπτη θέση της ιστορίας των νεανίδων φτάνοντας τα 40 τρίποντα.

 

*Η Αγγελακίδου βγήκε πρώτη σκόρερ εδώ και καιρό, ενώ η Γιαντζακλίδου λογικά εξασφάλισε την πρωτιά στην κατηγορία των νεανίδων που έχουν σκοράρει στα πρωταθλήματα γυναικών και νεανίδων.

 

Τέλος η συμπαίκτρία της η Σένκα έφτασε τα 31 τρίποντα και ξεπέρασε και αυτή (δεύτερη μπόμπερ στο πρωτάθλημα νεανίδων) το ρεκόρ της συμπαίκτριάς της  Μιχαηλίδου που το είχε από το 2020 με 30 τρίποντα όταν αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ.

 

*Η στήλη μας τέλος εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες που συμμετάσχουν στα play off ή play ox.

 

Εκ της Συντακτικής ομάδας του BASKETMANIAK.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια