er

Απάντηση νούμερο 2 από την ΑΕ Φοίνικα στον πρόεδρο των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης για το θέμα της καθαριότητας και του ηλεκτρονικού πίνακα του γηπέδου της

 

Από τον πρόεδρο της ΑΕ Φοίνικα, Νίκο Μιχαηλίδη, πήραμε την παρακάτω επιστολή:

 

«Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της πόλης μας αλλά και του κυρίου Πέτρογλου Τριαντάφυλλου, προέδρου των ΕΑΚΘ, αναφέρουμε ότι ο σύλλογος μας έχει προ αρκετών ετών αγοράσει καινούργιο ηλεκτρονικό πίνακα και χρονόμετρα 24´´ για τους αγώνες μπάσκετ και δεν χρειάστηκε να επιδιορθώσουμε τον παλαιό διότι ήταν ασύμφορο.

 

Όπως σας είχαμε αναφέρει κύριε Πέτρογλου στο έγγραφο μας με Αρ.Πρωτ. 103 στις 09-11-2021, όλος ο κινητός εξοπλισμός της ΑΕ Φοίνικα (συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού πίνακα και του χρονομέτρου 24´´) είναι στη διάθεση σας για την ομαλή λειτουργία του γηπέδου. Εσείς όμως κατά την προσφιλή σας συνήθεια απέναντι μας δεν μας απαντήσατε ποτέ.

 

Μην ξεχνάτε κύριε Πέτρογλου ότι σε έγγραφό σας προς τον σύλλογό μας στις

27-10-2021, αναφέρεστε στην αποθήκευση όλης της κινητής περιουσίας του συλλόγου μας σε ένα χώρο της εγκατάστασης. Εμείς ήμασταν στη διάθεση σας με τα ανωτέρω μηχανήματα όπως και με τα κλιματιστικά για τη θέρμανση αλλά εσείς δεν θέλατε και μας αγνοούσατε.

 

Σχετικά με την καθαριότητα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ισχυρίζεται ο πρόεδρος των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης ότι είναι επαρκής. Πως είναι δυνατόν σε ένα γήπεδο

μπάσκετ που καθημερινά αθλούνται άνω των εξήντα αθλητών, οι οποίοι χρησιμοποιούν εκτός του αγωνιστικού χώρου, αποδυτήρια και WC, να παραμένει καθαρό όταν καθαρίζεται μόνο τρεις (3) φορές την εβδομάδα; Αν στα άλλα γήπεδα ευθύνης των ΕΑΚΘ η καθαριότητα είναι καθημερινή, τότε μας θεωρούν εδώ στο Φοίνικα πολίτες Β´ κατηγορίας.

 

 Υπενθυμίζουμε τον κύριο Πέτρογλου Τριαντάφυλλο το έγγραφο που εστάλη υπόψη

του από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θεσσαλονίκης στις 13-12-2021 που αναφέρει ότι το γήπεδο μπάσκετ του Φοίνικα δεν έχει θέρμανση, δεν έχει ηλεκτρονικό πίνακα και ότι η καθαριότητα είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ,τελειώνει δε το έγγραφό του απευθυνόμενος προς εσάς ως εξής: «Αναμένουμε ενέργειες σας ούτως ώστε το γήπεδο να καταστεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ».

 

Τα συμπεράσματα δικά σας….

 

ΥΓ: Όλα τα έγγραφα είναι στη διάθεση προς δημοσίευση αν ζητηθεί. Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με απαντήσεις και για τις άλλες τοποθετήσεις του προέδρου των ΕΑΚΘ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια