«Στροφή» στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Νίκη Λευκάδας για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Ζίμπαρτς και Σύρρα

 

Μετά την ιστορική πρόκριση στη φάση των «8» του EuroCup, η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα.

 

Μετά το σπουδαίο «διπλό» (68-87) στην Τουρκία, κόντρα στην Νεσίμπε Αϊντίν, στη ρεβάνς των «16» του EuroCup, αντιμετωπίζουν την Νίκη Λευκάδας, την οποία υποδέχονται σήμερα Σάββατο (22/1) στις 17:00 (OSFP TV: https://www.youtube.com/watch?v=kJYdd9tOT4Q) στην Αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική της Α1.

 

Οι «ερυθρόλευκες», με την ψυχολογία ανεβασμένη από τη μεγάλη ευρωπαϊκή τους επιτυχία, θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους κόντρα στην ομάδα από την Λευκάδα, να πανηγυρίσουν μία ακόμα νίκη και να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα…

 

Δηλώσεις:

 

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματά μας και να παίξουμε όπως στο τελευταίο μας ματς στο EuroCup. Πρέπει να αγωνιστούμε με υψηλή ένταση και να δοκιμάσουμε, επίσης, κάποια νέα πράγματα στην εξέλιξη του αγώνα».

 

Έλενα Σύρρα: «Ερχόμαστε από μία εξαιρετική εμφάνιση στην Ευρώπη, πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Παίξαμε ώριμο και ωραίο μπάσκετ, δείξαμε χαρακτήρα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Νίκη Λευκάδας, ώστε να πάρουμε την νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια