Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΕΟΚ για συνεργάτη αδειοδοτημένων προϊόντων

Η «Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης» (Ε.Ο.Κ.), που εδρεύει στην Κηφισίας 37, Μαρούσι ΤΚ15123 – ΟΑΚΑ (τηλ. 210 6813066) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει τα ανάλογα μέσα και τεχνογνωσία να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του δικαιώματος παραγωγής, προμήθειας, προώθησης, διάθεσης και πώλησης προϊόντων που θα φέρουν Σήματα και Ονομασίες που αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΟΚ.

 

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

 

Αντικείμενο της πρόσκλησης αποτελεί η εκχώρηση έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, του δικαιώματος δημιουργίας και πώλησης αδειοδοτημένων προϊόντων με χρήση Σημάτων και Ονομασιών που αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΟΚ.

 

2. ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ – ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

2.1. Παροχή διευκρινήσεων

 

Αδειοδοτημένο προϊόν αποτελεί οποιοδήποτε προϊόν φέρει Σήματα και Ονομασίες που αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΟΚ και έχει λάβει από αυτήν την γραπτή έγκριση παραγωγής και διάθεσης αυτού.

 

Ορίζεται σαφώς πως στα αδειοδοτημένα προϊόντα δεν συμπεριλαμβάνονται επίσημες αθλητικές εμφανίσεις και υποδήματα (και άλλες κατηγορίες προϊόντων που εντάσσονται σε υφιστάμενες συνεργασίες).

 

2.2. Γνώση συνθηκών & Συμπληρωματικές πληροφορίες

 

Η Ε.Ο.Κ. επιδιώκει τη σύναψη συνεργασίας με στόχο τη δημιουργία μιας γκάμας αδειοδοτημένων προϊόντων, λαμβάνοντας υπόψιν περιορισμούς και υποχρεώσεις από άλλες υφιστάμενες συμβάσεις αθλητικού ρουχισμού.

 

Ο Συνεργάτης που θα επιλεχθεί, θα αποκτήσει το αποκλειστικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα Σήματα και τις Ονομασίες που αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΟΚ, με σκοπό την παραγωγή, προμήθεια, προώθηση, διάθεση και πώληση αδειοδοτημένων προϊόντων.

 

Ο Συνεργάτης που θα επιλεχθεί, θα πρέπει αποδεδειγμένα να διαθέτει τα απαιτούμενα οικονομικά κεφάλαια και τις εμπορικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για τον ανωτέρω σκοπό.

 

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει την οικονομική πρότασή του που θα πρέπει να περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον τα κάτωθι:

 

Εταιρικό προφίλ

Portfolio προηγούμενων/υφιστάμενων συνεργασιών

Οικονομικό αντάλλαγμα προς την ΕΟΚ για την εκχώρηση Σημάτων & Ονομασιών της

Χρονοδιάγραμμα πληρωμών του ανωτέρω ποσού

Παροχή εγγυήσεων

Προτεινόμενη διάρκεια συνεργασίας

Γκάμα προϊόντων

Σημεία και τρόποι διάθεσης προϊόντων

Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης

 

4. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την Οικονομική Μελέτη/Προσφορά καταθέτοντάς την αυτοπροσώπως ή με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό της, στην υπηρεσία Πρωτοκόλλου της Ε.Ο.Κ. Κηφισίας 37, Μαρούσι ΤΚ15123 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση vlymper@basket.gr. Στην τελευταία περίπτωση θα αποστέλλεται e-mail επιβεβαίωσης λήψης εκάστης προσφοράς.

 

Οι Οικονομικές Μελέτες/Προσφορές πρέπει να κατατεθούν μέχρι Δευτέρα 31/1/22 και ώρα 10:00.

 

Οι εκπρόθεσμες Οικονομικές Μελέτες/Προσφορές, ο οποίες θα υποβάλλονται μετά την ημερομηνία και ώρα που προσδιορίζονται ως άνω, δε θα γίνονται δεκτές και δε θα παραλαμβάνονται από το Πρωτόκολλο.

 

5. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΑΔΟΧΩΝ

 

Κριτήριο ανακήρυξης του Συνεργάτη θα αποτελέσει η πληρότητα της Οικονομικής Μελέτης/Προσφοράς που θα καταθέσει.

 

Σε περίπτωση υποβολής παρόμοιων οικονομικών μελετών/προσφορών από τους συμμετέχοντες, η επιλογή του Συνεργάτη θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά  κατά την ελεύθερη κρίση της Ε.Ο.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια