Απάντηση στον πρόεδρο των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης για το θέμα της θέρμανσης του γηπέδου από τον πρόεδρο της ΑΕ Φοίνικα

 

Ο πρόεδρος της ΑΕ Φοίνικα, Νίκος Μιχαηλίδης, μας έστειλε την παρακάτω απάντηση στην πρόσφατη δήλωση του προέδρου των ΕΑΚΘ, Τριαντάφυλλου Πέτρογλου, για το θέμα της θέρμανσης του κλειστού του συλλόγου:

 

«Με μεγάλη μας χαρά διαβάσαμε χθες 27-1-22 σε ηλεκτρονικό αθλητικό ενημερωτικό τύπο της πόλης μας την τοποθέτηση του προέδρου των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης σχετικά με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος μας στις 26-1-22. Επισημαίνουμε το ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ διότι σε επανειλημμένα έγγραφα ερωτήματα μας προς τα ΕΑΚΘ δεν λαμβάναμε καμία απάντηση.

 

Βέβαια εμείς δεν είμαστε δικηγόροι όπως ο πρόεδρος των ΕΑΚΘ κύριος Πέτρογλου

Τριαντάφυλλος και δεν μπορούμε να συντάξουμε ένα κείμενο όπως αυτός μπορεί.

 

Παρόλα αυτά θα απαντήσουμε στις τοποθετήσεις του με ξεχωριστά δελτία τύπου για κάθε ένα από τα θέματα που έθιξε, αρχίζοντας με το σημερινό δελτίο τύπου για το θέμα της θέρμανσης.

 

 Σε μία παράγραφο του κειμένου ο πρόεδρος των ΕΑΚ αναφέρει : θα αντικαταστήσουμε, θα επιδιορθώσουμε, θα αποκαταστήσουμε. Πολλά τα ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ κύριε Πέτρογλου. Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να τοποθετήσετε δύο κλιματιστικά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ; Μια μέρα, μία βδομάδα ή ένα μήνα; Από τις 08/11/2021 περάσανε περισσότερο από δυόμιση μήνες. Περιμένετε άραγε να περάσει ο χειμώνας;

 

 Αναφερθήκατε επίσης για την απεγκατάσταση-αφαίρεση από την πλευρά μας, των

κλιματιστικών του συλλόγου που θέρμαιναν το κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Σας υπενθυμίζουμε, κύριε πρόεδρε, ότι στις 27-10-2021 μας στείλατε έγγραφο που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

 

«Παρακαλείσθε μέχρι 08-11-2021 να μεταφέρετε-αποθηκεύσετε όλα τα αντικείμενα που σας ανήκουν σε ένα χώρο της εγκατάστασης έτσι ώστε οι υπόλοιποι χώροι να παραδοθούν ελεύθεροι και καθαροί».

 

Σε έγγραφο που σας στείλαμε με αριθμό πρωτοκόλλου 103 στις 09-11-2021 σας

ενημερώσαμε ότι όλος ο κινητός εξοπλισμός του συλλόγου μας είναι στη διάθεση σας για την ομαλή λειτουργία του γηπέδου. ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

 

Σε άλλο έγγραφο μας προς τα ΕΑΚΘ στις 10-12-2021 με Αρ. Πρωτ. 117 σας υπενθυμίζουμε το πρόβλημα της θέρμανσης και ότι ο εξοπλισμός (κλιματιστικά) της ΑΕ Φοίνικα είναι στη διάθεση σας, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Εδώ κύριε πρόεδρε ταιριάζει το: Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

 

ΥΓ: Όλα τα έγγραφα είναι στη διάθεση προς δημοσίευση αν ζητηθεί. Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με απαντήσεις και για τις άλλες τοποθετήσεις του προέδρου των ΕΑΚΘ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια