Τρία τουρνουά Κορασίδων υπό την αιγίδα της ΕΟΚ

 

Τρία τουρνουά Κορασίδων θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Τα τουρνουά διοργανώνονται από τον Προμηθέα, τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τον Πρωτέα Βούλας και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

Το τουρνουά στο Promitheas Park ανοίγει την αυλαία και διοργανώεται από τον Προμηθέα Πάτρας. Θα διεξαχθεί 27-30 Δεκεμβρίου και . Παίρνουν μέρος οι ομάδες: ΑΟ Άνδρου, Πιερικός Αρχέλαος, Προμηθέας Π., ΚΑΟ Μελισσίων, Παναθλητικών Συκεών, Παναθηναϊκός, Αστέρας Καβάλας, ΓΣ Κρόνος, Ελευθερία Μοσχάτου, Άρης, ΓΑΣ Ανδρογεας, ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορείτε να δείτε τους αγώνες του τουρνουά στο YouTube.

 

Το τουρνουά Κορασίδων «Ηλίας Φωτεινάκης» που συνδιοργανώνεται από τον Πρωτέα Βούλας και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου θα διεξαχθεί 3-5 Ιανουαρίου. Στον Α’ Όμιλο του οποίου οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Βούλα παίρνουν μέρος ο Πρωτέας Βούλας, ο Αθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός και η Ελευθερία Μοσχάτου. Στον Β’ Όμιλο οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου και παίρνουν μέρος ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, οι Εσπερίδες Καλλιθέας, ο Μελάς Αγ. Ελευθέριος και ο ΚΑΟ Μελισσίων.

 

Το τουρνουά «Έφη Σιδηροπούλου» που διοργανώνει ο Απόλλων Καλαμαριάς θα διεξαχθεί 3-5 Ιανουαρίου και παίρνουν μέρος ο ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Ηρακλής και ο ΠΚ Νεάπολης (Α’ Όμιλος) και ο Άρης, ο Αριστοτέλης Σταυρού, η Ασπίδα Ξάνθης και η Ολυμπιάδα Λάρισας (Β’ Όμιλος).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια