Πρωταθλητές χειμώνα για έβδομη συνεχόμενη σεζόν οι άνδρες του Κεραυνού Αγίου Παύλου-Ασύλληπτα ρεκόρ για την ομάδα τα τελευταία χρόνια

 

Πρωταθλητές χειμώνα στον πρώτο όμιλο της Α΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών και μάλιστα αήττητοι, αναδείχθηκαν για άλλη μια χρονιά οι παίκτες του Κεραυνού Αγίου Παύλου.

 

Μετά από 11 παιχνίδια και ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της κανονικής περιόδου και πέρασαν δύο αγωνιστικές από το δεύτερο, οι παίκτες του Κεραυνού έχουν επικρατήσει των βασικών τους αντιπάλων για την πρώτη θέση με διψήφιες διαφορές και αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο.  

 

Όλα αυτά ενώ οι ατυχίες δεν έχουν σταματήσει από την αρχή της περιόδου, με συνεχόμενους τραυματισμούς και απουσίες βασικών παικτών από τα παιχνίδια. Όμως το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Ρούλης Αλμπάνης, με τη καθοριστική συμβολή της διοίκησης, είναι τόσο μεγάλο και τόσο… βαθύ, που οποιαδήποτε απουσία μπορεί να αντικατασταθεί επάξια.

 

Να μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι πάνω απ΄ όλα μια παρέα και ότι τα τελευταία χρόνια, ενώ παίρνει την πρώτη θέση στην Α΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών, δεν ανεβαίνει ηθελημένα σε Εθνική κατηγορία, στην οποία αν αγωνιζόταν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστούσε.

 

Θυμίζουμε ότι η ομάδα κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή τα τελευταία έξι χρόνια είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη κατηγορία κάτι που αποτελεί ρεκόρ, ενώ αναδείχθηκε και υπερπρωταθλήτρια στην πρώτη κατηγορία παλαιότερα όταν αυτή είχε πάλι δύο ομίλους. Συνήθως η ανάδειξη της ως πρωτοπόρου γίνεται με ελάχιστες ήττες. Επίσης έχει κατακτήσει, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, το κύπελλο της ΕΚΑΣΘ ενώ αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια