Μίνι-προετοιμασία για τον ΑΣ Καρδίτσας

 

Μετά τις δύσκολες δυο εβδομάδες που προηγήθηκαν, οι προπονήσεις ξεκίνησαν και πάλι από τη Δευτέρα  για τον ΑΣ Καρδίτσας.

 

Τα συνεχόμενα κρούσματα που διαγνώσθηκαν στην ομάδα, δημιούργησαν μια πρωτόγνωρη κατάσταση και οδήγησαν στην αναβολή τριών προγραμματισμένων αγώνων πριν τη διακοπή λόγω των γιορτών.

 

Με υπομονή και προσοχή, με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ. Αθλητισμού, η ομάδα είδε τους νοσήσαντες αθλητές να επιστρέφουν σταδιακά στις προπονήσεις μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

 

Οι αθλητές δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στο σύνολό τους στην αγωνιστική δράση, όμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να είναι σχεδόν όλοι στη διάθεση του Δημήτρη Λιόγα.

 

Ο χρόνος προετοιμασίας είναι κρίσιμος για την ομάδα, η οποία από τις 8 Ιανουαρίου, έχει μπροστά της ένα… Γολγοθά, καθώς εκτός των αγώνων που είναι προγραμματισμένοι, θα πρέπει σε εμβόλιμες αναμετρήσεις, να δίνει και τους αναβληθέντες αγώνες.

 

Το πολύ βαρύ πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει έξι αγώνες σε δεκαοκτώ ημέρες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ο ΑΣΚ υποδέχεται το Ψυχικό για την 13η αγωνιστική, ενώ στις 11/1 ταξιδεύει για το Μεσολόγγι όπου την Τετάρτη 12/1 αντιμετωπίζει τον τοπικό Χαρίλαο Τρικούπη για το εξ’ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής.

 

Στις 14/1 η αποστολή θα ταξιδέψει για την Αθήνα, όπου το Σάββατο 15 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αμύντα για την 14η αγωνιστική, ενώ την Τετάρτη 19/1 υποδέχεται στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλη την Ελευθερούπολη σε αγώνα που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική ημέρα.

 

Ακολουθεί νέο εντός έδρας ματς το Σάββατο 22 Ιανουαρίου απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, ενώ ο μίνι-μαραθώνιος ολοκληρώνεται την Τετάρτη 25/1 στην Καβάλα, με το εκτός έδρας κόντρα στην τοπική ομάδα, εξ αναβολής για την  12η αγωνιστική.

 

Ο ΑΣ Καρδίτσας, έχει επομένως μπροστά του έξι συνεχόμενα πολύ απαιτητικά ματς, απέναντι σε ομάδες που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες του πρωταθλήματος. Όμως, υπάρχει πίστη στις δυνατότητες των «κυανόλευκων» και στο βάθος του ρόστερ, ώστε να αντέξει η ομάδα ένα πρόγραμμα… Ευρωλίγκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια