Μεγάλη πρόκριση στο Eurocup με «διπλό» στο Βελιγράδι για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Ζίμπαρτς και Νικολοπούλου-Φωτορεπορτάζ και το στατιστικό του αγώνα

 

Στην επόμενη φάση του Eurocup Γυναικών προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε στο Βελιγράδι του Ερυθρού Αστέρα με 78-70 σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Ε’ Ομίλου της διοργάνωσης.

 

Μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ερυθρός Αστέρας ξέφυγε προσωρινά  με 24-18 (στο 10’) με τον Ολυμπιακό όμως να πιέζει στην άμυνα και να καταφέρνει να πάρει τα ηνία του αγώνα με 39-34 στο τέλος του ημιχρόνου.

 

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα φτάνοντας στην νίκη με 78-70.

 

Διαιτητές: Γκριγκιόνι (Ιταλία), Τόρες (Ισπανία), Μπλάουτ (Τσεχία)

Δεκάλεπτα: 24-18, 34-39, 53-59, 70-78

Ολυμπιακός (Ζίμπαρτς): Δίελα, Νικολοπούλου 10, Σταμάτη 6(2), Σταμολάμπρου 17, Βίτολα 15(1), Αλεξανδρή 2, Χάμπλιν 4, Πλουφ 13(1), Τόλφρι 11.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα: https://www.fiba.basketball/eurocupwomen/21-22/game/2511/KKZ-Crvena-Zvezda-Olympiacos-BC/#tab=boxscore


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Mάρτινς Ζίμπαρτς: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, όπως την περιμέναμε και είχαμε προετοιμαστεί. Οι παίκτριες μας έμειναν ψύχραιμες ακόμα και μέσα σε δύσκολες στιγμές, νικήσαμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο του Eurocup».

 

Αγγελική Νικολοπούλου: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι ήταν και το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι μετά τη διακοπή για την Εθνική. Καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο μας και αυτό μας αρκεί. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Τώρα από  εδώ και πέρα αφήνουμε τα πανηγύρια και τις χαρές και συγκεντρωνόμαστε γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας το οποίο οφείλουμε να κερδίσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια