Δίπλα στην Εθνική Ανδρών ο Νίκος Γκάλης

 

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα αγωνιστεί στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» στις 28 Νοεμβρίου, έχοντας απέναντί της τη Λευκορωσία. Μπορεί οι Λευκορώσοι να στέκονται απέναντι, αλλά μια ξεχωριστή προσωπικότητα, ένας αθλητής που έγραψε ιστορία σε αυτό ακριβώς το γήπεδο, στο χώρο που πλέον φέρει το όνομά του, θα στέκεται δίπλα της! Ο Νίκος Γκάλης θα βρίσκεται στο «Nick Galis Hall», επίσημος προσκεκλημένος της ΕΟΚ.

 

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε επικοινωνία και ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, ο άνθρωπος που έκανε χιλιάδες Έλληνες να αγαπήσουν το μπάσκετ, θα βρίσκεται στην εξέδρα για να στηρίξει με τον δικό του τρόπο και τη δική του παρουσία τη νέα προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών.

 

Η επίσημη αγαπημένη ξεκινάει την πορεία της προς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και ο Νίκος Γκάλης, ο αγαπημένος όλων των Ελλήνων φιλάθλων θα βρίσκεται εκεί για δώσει τη δική του αύρα σε αυτό το πρώτο βήμα, στο πρώτο παράθυρο που άνοιξε η FIBA ως την τελική φάση της διοργάνωσης. Και σίγουρα αξίζει ένα ακόμη θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο, όσο το αξίζουν και οι διεθνείς που διεκδικούν αυτό το «χρυσό» εισιτήριο και την παρουσία σε ένα ακόμη μεγάλο μπασκετικό ραντεβού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια