Στον τελικό του κυπέλλου ΕΚΑΣΘ γυναικών το ΠΚ Νεάπολης-Μακρίδης: «Η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά στις αθλήτριες»-Το πανόραμα της διοργάνωσης

 

Μεγάλη επιτυχία για το γυναικείο του ΠΚ Νεάπολης που επικράτησε με 38-27 του ΓΣ Μενεμένης και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία οποιουδήποτε τμήματος μπάσκετ του συλλόγου σε τελικό, αυτόν του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ.

 

Δεκάλεπτα: 15-9, 19-11, 21-18, 38-27

Διαιτητές:  Αγραφιώτης Β.-Κανελλίδης

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος-Κρητικοπούλου): Καρακωτιά, Παπακωνσταντίνου 4, Παράσχου 14(2), Μήτα 2, Αθανασιάδου, Υδραίου, Ζαμπουρίδου 6, Ιακωβίδου, Πουλάκη, Ρότσικου , Μίχου , Κυριακού 2, Αγγελακίδου 3(1), Κλεπουσνιώτου 7.

ΓΣ Μενεμένης (Σάββας-Οικονόμου): Τσελεμπή 4, Γκλεζάκη 1, Ντουγιουτζή 2, Αναστασιάδου, Σουλιώτη 2, Αναγνώστου, Σιδηροπούλου 10(2), Καραχρήστου, Παπαρέντη 6(1), Παυλίδου 2.

 

Μακρίδης: «Η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά στις αθλήτριες»

 

Ο πρόεδρος των νικητριών, Πολυχρόνης Μακρίδης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

 

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που απαρτίζουν το τμήμα γυναικών του ΣΑΠΚ Νεάπολης, για την πρόκριση τους στο τελικό κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ. Αισθανόμαστε περηφάνια για την μεγάλη επιτυχία σας μέχρι την επόμενη.

 

Όταν πριν πέντε χρόνια αποφασίσαμε την αναδημιουργία των γυναικείων τμημάτων, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να δώσουμε κάτι στο τοπικό μπάσκετ που έλειπε. Το Δ.Σ. κι εγώ προσωπικά χαιρόμαστε που η επιλογή μας βγάζει κάθε χρόνο καρπούς και περιμένουμε στο άμεσο μέλλον και άλλες επιτυχίες.

Η αποψινή πρόκριση είναι μόνο αυτών των παιδιών και ας μας επιτρέψουν να συμμετάσχουμε κι εμείς λίγο στη χαρά τους. Παιδιά σας ευχαριστούμε».

 

Το πανόραμα του κυπέλλου γυναικών της ΕΚΑΣΘ

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

ΠΡ1     ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕΣ (ΝΕΑΝ)-ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ (ΝΕΑΝ)  20-0(α.α.)

 

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

Π1       ΧΑΝΘ-ΑΡΗΣ ΑΣ (ΝΕΑΝ)   50-40

Π2       ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΑΠΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ(ΝΕΑΝ)   46-16

Π3       ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕΣ (ΝΕΑΝ)   18-78 

Π4       Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ.-ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ   23-49

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ    

 

Η1      ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΑΠΚ- ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ     38-27  

Η2       ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕΣ (ΝΕΑΝ)-ΧΑΝΘ     

 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

Τ1        ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΑΠΚ-Η2     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια