Ευχαριστούν τον Αρη οι έφηβοι των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων

 

Από τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Το εφηβικό μας τμήμα, όπως και πολλά  αγωνιστικά τμήματα άλλων ομάδων, ταλαιπωρείται τις τελευταίες δύο εβδομάδες από κρούσματα της COVID-19. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τέσσερα κρούσματα και αυτήν άλλα τρία. Όποια ομάδα έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση καταλαβαίνει τις δυσκολίες σε ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

 

Το παιχνίδι του εφηβικού μας τμήματος της προηγούμενης εβδομάδας με την ΧΑΝΘ αναβλήθηκε λόγω ικανοποίησης των όρων του πρωτοκόλλου που έχει θεσπιστεί με τις τέσσερις απουσίες. Αυτής της εβδομάδας δεν μπορούσε να αναβληθεί γιατί είχαμε μόνο τρία κρούσματα και οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές μας έβγαιναν εκτός καραντίνας την ημέρα του αγώνα. Με γνώμονα τη λογική οι τέσσερις αθλητές δεν μπορούν και δεν πρέπει, για υγειονομικούς λόγους, να αγωνιστούν. Σύμφωνα όμως με τη λογική του πρωτοκόλλου που έχει θεσπιστεί, την όποια και σεβόμαστε, το παιχνίδι θα έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά.

 

Το παιχνίδι τελικά δεν διεξήχθη. Δεν διεξήχθη γιατί η αντίπαλη ομάδα του ΑΣ Αρης κατανόησε από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα και δεν θέλησε να πάρει μια εύκολη αλλά κάλπικη νίκη. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να κρυφτεί πίσω από νόμους και να ζητάει έγγραφα και αποδεικτικά, όπως κάποιοι άλλοι έκαναν εκτεταμένα και επανειλημμένα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για το φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν και  τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια