er

Ανετο «διπλό» στην Πολωνία επί της Μπίντγκοζ για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Φωτορεπορτάζ-Τι δήλωσαν Ζίμπαρτς και Τόλφρι

Την τρίτη του νίκη για τον Ε’ Ομιλο του Eurocup Γυναικών σημείωσε ο Ολυμπιακός, καθώς μετά από καλή εμφάνιση επικράτησε με 87-64 της Μπίντγκοζ στην Πολωνία.

 

Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και με όπλο την άμυνά του ξέφυγε με 21-6 (στο 6’) και 52-32 στο τέλος του ημιχρόνου.

 

Η ελληνική ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπίντγκοζ, με την διαφορά μάλιστα να φτάνει και στο +27 (87-60) τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Αλέξις Τόλφρι με 16 πόντους και ακολούθησε η Εβινα Σταμάτη με 15.

 

Διαιτητές: Γιόβοβιτς (Κροατία), Τόμασον (Ισλανδία), Σάλχαβι (Ισραήλ)

Δεκάλεπτα: 15-28, 32-52, 48-66, 64-87

Ολυμπιακός (Ζίμπαρτς): Δίελα 1, Νικολοπούλου 7(1), Σταμολάμπρου 14(2), Σύρρα, Βαμβακά 2, Αλεξανδρή 6, Κούπερ, Φουράκη 6, Χάμπλιν 8, Σταμάτη 15(5), Τόλφρι 16(4), Βίτολα 12.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα: https://www.fiba.basketball/eurocupwomen/21-22/game/0311/Polskieprzetwory-Bydgoszcz-Olympiacos-S-F-P-/#tab=boxscore


Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Ήταν μία πολύ καλή νίκη για εμάς. Κρατήσαμε την ένταση σε υψηλά επίπεδα, εκτός από ένα σημείο που επιτρέψαμε στον αντίπαλο να τρέξει ένα σερί 13-0. Είχαμε 29 ασίστ συνολικά, γεγονός που δείχνει ότι μοιράζουμε σωστά τη μπάλα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Τώρα η ομάδα έχει μόλις 3 μέρες για ξεκούραση και μετά ακολουθούν οι υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Περιμένουμε να επιστρέψουμε μετά τη διακοπή με πλήρες ρόστερ και να προετοιμαστούμε για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του πρώτου μέρους της σεζόν».

 

Αλέξις Τόλφρι:  «Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά στην άμυνά μας και αυτό μας έδωσε τη σπίθα που χρειαζόμασταν στην επίθεση. Καταφέραμε να βρούμε τις ελεύθερες παίκτριες και να σκοράρουμε στα αμαρκάριστα σουτ, μοιράσαμε σωστά την μπάλα και παίξαμε σκληρά για 40 λεπτά».

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια