Την Ελευθερία Μοσχάτου υποδέχονται σήμερα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ-Τι δήλωσε για το παιχνίδι η Rachel Hollivay

 

Για την 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, στο PAOK Sports Arena, την Ελευθερία Μοσχάτου.

 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με μεγάλη νίκη στην Κρήτη, επικρατώντας του ΟΑ Χανίων με 71-73. Πλέον βάζει «πλώρη» για να... ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, και να δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του στις εγχώριες διοργανώσεις.

 

Απέναντι του, η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ της σε σχέση με την περσινή περίοδο, και κυνηγά με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Στην «πρεμιέρα» της Α1 γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 67-72.

 

Ο Κώστας Κεραμιδάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στην διάθεση του όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, η Rachel Hollivay, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, είμαστε έτοιμες. Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς αν βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς και είμαστε ενθουσιασμένες. Επίσης, πλησιάζουν και τα γενέθλια μου, όποτε δεν θέλω να χάσουμε πριν από αυτά».

 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

 

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

 

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

 

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια