Τα ρεκόρ της αγωνιστικής στην Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών

 

Μετά τα παιχνίδια της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών της 20ης Οκτωβρίου είχαμε ορισμένα ρεκόρ:

 

Συγκεκριμένα το ΠΚ Νεάπολης, παρότι ηττήθηκε από τη ΧΑΝΘ, είδε τη Νατάσα Ζαμπουρίδου να ξεπερνά τους 1400 πόντους και να φτάνει τους 1406 και τον… θηλυκό Κοτλέμπα τη Λίνα Κλεπουσνιώτου με 2 πόντους από τη γραμμή της φιλανθρωπίας να ξεπερνά τους 600 και να φτάνει τους 601.

 

Από τη ΧΑΝΘ που ήταν η νικήτρια του ντέρμπι είχαμε τη Γαβρίλη να είναι στο 1200 πάρα 1 και να βρίσκεται στη 12η θέση των μπόμπερ με 122 τρίποντα, ενώ η συμπαίκτριά της η Μαυροπούλου έφτασε τους 1278 πόντους και πέρασε στη 13η των σκόρερ της ιστορίας της ΕΚΑΣΘ.

 

Ακόμη η Γιοσμά του Μέγα Αλέξανδρου Εχεδώρου έφτασε τους 1111 πόντους και κλείνει την 20άδα των σκόρερ της ιστορίας της Α ΕΚΑΣΘ,ενώ η Γούτη του Πρωτέα Ελευθερίου- Κορδελιού έφτασε στην 8η θέση των μπόμπερ την Δέλλιου με 130.

 

Τέλος είχαμε μετά τη γέννηση της κόρης της την επανεμφάνιση της Ντιάνας Κιλινκαρίδου η οποία έπαιξε ξανά συμπαίκτρια με την Ελένη Γεωργούλα, ενώ επέστρεψε στο Θερμαϊκό Θέρμης ύστερα από τη διετία 2007-2009 όπου είχε αγωνιστεί ως δανεική από τον Αχιλλέα Θερμαϊκού και έβαλε τις βάσεις για τη μετέπειτα ανάδειξη της στην 3η θέση των σκόρερ και στην 4η των μπόμπερ της Α ΕΚΑΣΘ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια