Νίκη με καλή εμφάνιση στη Λευκάδα για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

Νικηφόρα ξεκίνησε η σειρά των τριών διαδοχικών φιλικών της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού, σε Λευκάδα και Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 73-52 της Νίκης στη Λευκάδα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

 

Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς εμφάνισε αρκετές αρετές στο παιχνίδι της, με αρκετό τρέξιμο, πίεση στην άμυνα και καλά ποσοστά στο μακρινό σουτ. Ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή το προβάδισμα και τον έλεγχο στο ματς φτάνοντας στο 19-12 στην 1η περίοδο. Σκοράροντας άλλους 20 πόντους στη συνέχεια, αύξησε στο +15 τη διαφορά και πήγε στο ημίχρονο μπροστά με 39-24.

 

Στο 3ο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και διεύρυναν στο +20 το υπέρ τους προβάδισμα για το 59-39, για να φτάσουν στην τελική επικράτηση με το τελικό 73-52, στην τελευταία περίοδο. 

 

Στην αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας, δεν χρησιμοποιήθηκε η Ρουθ Χάμπλιν η οποία προφυλάχθηκε, εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος στον αστράγαλο καθώς και η Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια