Η τελική κατάταξη σκόρερς και… μπόμπερς του πρωταθλήματος νεανίδων-Πρωτιά και στις δύο κατηγορίες για Μπαξεβάνου-Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

 

Μετά τη χθεσινή λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΘ, η τελική κατάταξη για σκόρερς και… μπόμπερς είναι η εξής (συνυπολογίζονται και οι αγώνες πριν τη διακοπή):

 

ΣΚΟΡΕΡΣ

 

ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ (ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)  91

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Δ. (ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)  82

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ (ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)  54

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ Ε. (ΠΑΟΚ)  46

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)  43

ΓΚΑΤΣΟΥ (ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ)  36

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ (ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ)  36

ΔΡΟΣΟΥΝΗ (ΑΡΗΣ)  35

ΨΑΡΕΛΗ (ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ)  34

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΔΟΥ (ΑΡΗΣ)  31

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ Ι. (ΠΑΟΚ)  31

 

ΜΠΟΜΠΕΡΣ

 

ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ (ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)  13

ΓΚΑΤΣΟΥ (ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ)  6

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΔΟΥ (ΑΡΗΣ)  4

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ Ε. (ΠΑΟΚ)  4

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

 

Η Δανάη Παπαδοπούλου έφτασε τους 917 πόντους στο πρωτάθλημα νεανίδων ενώ στην καριέρα της ξεπέρασε τους 3500 πόντους φτάνοντας τους 3522. Η Πετρίδου του Ηρακλή σταμάτησε στους 495 πόντους και παρέμεινε στην έκτη θέση στη σχετική λίστα των σκόρερς. Τέλος η Κατερίνα Μπαξεβάνου γίνεται η πρώτη παίκτρια στο πρωτάθλημα νεανίδων που βγαίνει πρώτη σκόρερ και πρώτη μπόμπερ, ενώ φυσικά αναδείχτηκε και MVP του πρωταθλήματος περνώντας οριακά την Δανάη Παπαδοπούλου. Τέλος η Γκάτσου έφτασε τα 34 τρίποντα και πλασαρίστηκε στην πρώτη δεκάδα των μπόμπερς της ιστορίας των νεανίδων, ενώ για πρώτη φορά (και λόγω Covid 19) στη μορφή διεξαγωγής του ενός ομίλου ο ΠΑΟΚ δεν τερμάτισε στην πρώτη τετράδα.

 

Επιμέλεια: Αντωνιάδης Δημήτριος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια