Μετονομάστηκε «Αίθουσα Δημήτρης Γκίμας» η κεντρική σάλα του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» στο Μακροχώρι Βέροιας

 

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φίλιππου Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί το Δήμο Βέροιας και να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κο Ακριβόπουλο Λεωνίδα και τους συνεργάτες του για τη μετονομασία της κεντρικής σάλας του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου σε «Αίθουσα Δημήτρης Γκίμας».

 

«Η πράξη αυτή αποτελεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας και η υλοποίησή της αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημειολογική αξία, καθώς συμπίπτει με τη συμπλήρωση ακριβώς ενός έτους από τον αδόκητο χαμό του εμβληματικού μας παίκτη και προπονητή.

 

Σε μια τόσο συναισθηματικά φορτισμένη μέρα για όλους μας, η ονοματοδοσία αυτή και τα αποκαλυπτήρια της φανέλας με το νούμερο 10 στην οροφή της φυσικής μας έδρας, αποτελούν για όλους εμάς στο τμήμα καλαθοσφαίρισης μια μικρή, έστω, παρηγοριά στον πόνο που μας έχει προκαλέσει η τεράστια αυτή απώλεια.

 

Ταυτόχρονα, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι άνθρωποι που κρατούν τα ηνία του αθλητισμού στην πόλη μας ξέρουν να τιμούν προσωπικότητες, οι οποίες με το ήθος και την προσήλωσή τους έχουν αφήσει το στίγμα τους κι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στα αθλητικά δρώμενα της Βέροιας. Κι ένας από αυτούς ήταν αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Γκίμας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια