H Σωτηρίου οδήγησε την Τσεγκλέντ-Ήττα για την Βιντσιλαίου-Νίκη στον πρώτο τελικό για τη Σπανού με την Γκντίνια

 

Η Τσεγκλέντ του Κώστα Κεραμιδά και της Κατερίνας Σωτηρίου έκανε το 4-0 στους αγώνες των θέσεων 9-12 και είναι μόνη πρώτη στη μίνι βαθμολογία αυτού του γκρουπ στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας. Σήμερα επικράτησε της ΖΤΕ με 78-74.

 

Όπως γράφει το https://basketa.gr/  η Σωτηρίου ήταν η δεύτερη σκόρερ της ομάδας της με 18 πόντους, ενώ είχε ακόμη οχτώ ριμπάουντ και επτά κερδισμένα φάουλ σε 29’ . Η Τσεγκλέντ αντιμετωπίζει στις 17 Απριλίου την Πεκς, για την 5η αγωνιστική.

 

Ήττα για την Βιντσιλαίου

 

Η Λούλεα έκανε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών στη Σουηδία με το 102-60 επί της Α3, της ομάδας της Αγγελικής Βιντσιλαίου. Η Ελληνίδα γκαρντ είχε πέντε πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο σε 19’23’’. Αύριο (11/4) θα γίνει ο τέταρτος αγώνας της σειράς. Αν η Λούλεα νικήσει θα περάσει στον τελικό, εκεί που περιμένει τον αντίπαλό της η Άλβικ.

 

Νίκη στον πρώτο τελικό για τη Σπανού με την Γκντίνια

 

Η Γκντίνια ξεκίνησε με το δεξί στη σειρά των τελικών της Πολωνίας. Επικράτησε 69-67 της Πολκοβίτσε και έκανε το 1-0. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει αύριο (11/4).

 

Η Άρτεμις Σπανού σε 17’50’’ είχε πέντε πόντους, χωρίς να πάλι πολλές προσπάθειες και τρία ριμπάουντ. Η ομάδα της έφτασε δύσκολα στη νίκη. Αν και βρισκόταν στο 65-59 με 1’24΄΄ να απομένει για το τέλος του αγώνα, η Έλενμπεργκ ισοφάρισε με σουτ τριών πόντων (69-69) και 17’’ για τη λήξη. Τη νίκη χάρισε η Αλίτσε Κούνεκ που έγραψε το 69-67 με 4΄΄ στο ρολόι. Η Κούνεκ ήταν και η πρώτη σκόρερ της Γκντίνια με 20 πόντους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια