Στην κερκίδα του κλειστού της Ρόδου πατέρας και γιος Φρύδας-Προπονείται και δοκιμάζεται από τον Κολοσσό ο παίκτης

 

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Προμηθέα Πάτρας, παρακολούθησε και ο νεαρός Λάμπρος Φρύδας (19-1.96), ο οποίος τον τελευταίο καιρό κάνει προπονήσεις με τους «θαλασσί».

 

Όπως γράφει το www.12sports.gr ο νεαρός αθλητής, που φέτος άνηκε στους Ίκαρους Τρικάλων παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον πατέρα του Βαγγέλη Φρύδα, ο οποίος το 1990 ήταν προπονητής του Κολοσσού στη Γ’ Εθνική και το 2010 πέρασε για μία ακόμη χρονιά από την Αναγέννηση Ρόδου.

 

Ο ταλαντούχος παίκτης (με ύψος 1.96), αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» κάνει προπονήσεις και δοκιμάζεται από τον Κολοσσό. Ο Φέτος επρόκειτο να παίξει στη Β’ Εθνική με τη φανέλα των Ικάρων Τρικάλων.

 

Ο Φρύδας είχε γίνει δεκτός με υποτροφία στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ενώ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Δαναών Τρικάλων, Αιόλου Τρικάλων και Άρη Θεσσαλονίκης. Το 2017 αναδείχθηκε πρωταθλητής Τρικάλων με το παιδικό τμήμα του Αιόλου, ενώ το 2018 ήταν πρωταθλητής Θεσσαλονίκης με το εφηβικό του Άρη.

 

Την αμέσως επόμενη χρονιά ήταν τρίτος στην Ελλάδα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ κατέκτησε και το σχολικό πρωτάθλημα με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Το 2019 συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης κατακτώντας την πέμπτη θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια