«Περίπατος» στο Μοσχάτο για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Παντελάκης και Σπυριδοπούλου

 

Εντυπωσιακές οι γυναίκες του Ολυμπιακού επικράτησαν στο Μοσχάτο της τοπικής Ελευθερίας με 98-44. Οι νικήτριες πήραν από την αρχή μεγάλη διαφορά και έφθασαν πολύ άνετα στη νίκη με πρωταγωνίστρια την Αννα Νίκη Σταμολάμπρου και τις τρεις ξένες τους.

 

Διαιτητές: Μαρτινάκος-Τζίμης-Λαζόγκα

Δεκάλεπτα: 11-29, 24-50, 35-79, 44-98

Ελευθερία Μοσχάτου (Τσαραπατσάνης): Γραμματικού, Εϊβερι 6(2), Μίχου 6, Βώλου 6, Σταμάτη 5(1), Μάντη 3(1), Μυκονιάτη 1, Κρητικοπούλου 5, Ράσκου, Τορεσίν 12(2).

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Σταμολάμπρου 16(1), Σταμάτη 11(3), Αλεξανδρή 7(1), Σπυριδοπούλου 11(1), Φοντέιν 14, Νικολοπούλου 4, Κούκη 6, Παπαμαρκάκη 2, Κόστοβιτς 12, Παντελή 4, Ντέιβις 11.

 

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα αλλά πιο πολύ για την αμυντική μας εικόνα. Η ομάδα θεωρώ ότι ολοένα και βρίσκει το ρυθμό της και τη θέση της μέσα στο γήπεδο και τώρα προσανατολιζόμαστε για το επόμενό μας παιχνίδι».

 

Η Άννα Σπυριδοπούλου δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Κάναμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και μέρα με τη μέρα δουλεύουμε για τα πλέι οφ. Σήμερα βελτιώσαμε την άμυνά μας συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι και η αποστολή μας αποδείχθηκε εύκολη.  Συνεχίζουμε τη δουλεία για να παρουσιαστούμε πανέτοιμες στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια