Η νίκη το ζητούμενο για τον Α.Σ. Καρδίτσας

 

Με στόχο τη νίκη, ο Α.Σ. Καρδίτσας υποδέχεται τον Αμύντα την Τετάρτη 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής. Φτάσαμε στον Απρίλιο, για να αγωνιστεί ο ΑΣΚ για πρώτη φορά εντός έδρας στη σεζόν, καθώς και οι πέντε αγώνες που έδωσαν οι «κυανόλευκοι» ήταν εκτός έδρας, λόγω της μετάθεσης έδρας, εξαιτίας των ζημιών στο νέο κλειστό γυμναστήριο που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου 2020.

 

Έτσι, ενώ την πρώτη αγωνιστική ο ΑΣΚ υποδεχόταν τον Αμύντα, αυτό το παιχνίδι δεν έγινε και αναβλήθηκε, ενώ στη συνέχεια η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, έφερε τις δυο ομάδες αντιμέτωπες έξι μήνες μετά.

 

Όπως κι αν έχει, ο Α.Σ. Καρδίτσας βλέπει πλέον μπροστά και θέλει τη νίκη στο ματς της Τετάρτης απέναντι στον Αμύντα. Η νίκη είναι το ζητούμενο, όπως και η σταδιακή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας. Το Σάββατο στην Αθήνα απέναντι στον Τρίτωνα, οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν αλλά προδόθηκαν από την αστοχία στα κρίσιμα σημεία, ενώ στοίχισαν τόσο οι αγωνιστικές απουσίες, όσο και η πολύμηνη απουσία από την αγωνιστική δράση.

 

Πλέον το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στον αγώνα με τον Αμύντα, μια πολύ έμπειρη και συμπαγής ομάδα με μακρά και σημαντική παρουσία στην κατηγορία.

 

Οι πολύ έμπειροι στην κατηγορία Ζούπας, Κουκουνιάς, Βαρδιάνος, Κανονίδης, οι ταλαντούχοι Τοπάλι, Γκάτζο, Μπέλης, Σιούντρης, Οικονόμου, Σάλεχ κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Μάη Κωνσταντινίδη, συγκροτούν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, που παλεύει σε κάθε αγώνα για την επικράτηση.

 

Ζωντανά ο αγώνας από το κανάλι του Α.Σ. Καρδίτσας

Το πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για τους αγώνες, δε δίνει τη δυνατότητα της παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο, όμως όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα από το κανάλι του Α.Σ. Καρδίτσας στο youtube. Ο αγώνας της Τετάρτης (5 μ.μ.) θα είναι διαθέσιμος για όλους στο link:

 

 https://www.youtube.com/watch?v=9fe9zxIir7M

 

Διαιτητές της συνάντησης, έχουν οριστεί οι κ.κ. Στ.Ταρενίδης, Ευφραιμίδης και Κ.Ταρενίδης από την Πιερία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια