«Καταντάει γραφικός ο Αυγενάκης», αναφέρουν κύκλοι της ΕΟΚ

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την αήθη προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, κύκλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανέφεραν τα εξής:

 

«Όποιος απασχολεί τη δημοσιότητα παραπάνω απ’ όσο αντέχει καταντάει γραφικός και δυστυχώς ο κύριος αυτός ανήκει πλέον σε αυτή την κατηγορία.

 

Απλά και μόνο για την ενημέρωση της κοινής γνώμης, κάνουμε γνωστό ότι ο εν λόγω κύριος έχει αναβάλλει τις εκλογές των Ομοσπονδιών, οι οποίες θα έπρεπε να διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2020, και καθ’ υπέρβαση των καθηκόντων του πέντε φορές, επαναλαμβάνουμε πέντε φορές(!), τις έχει μεταθέσει. 

 

Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθουμε».

 

Ο υφυπουργός αθλητισμού είχε δηλώσει μεταξύ άλλων τα εξής:

 

«Στο μπάσκετ δεν έχουν γίνει εκλογές και η ευθύνη πάει στο ακέραιο στον κύριο Βασιλακόπουλο, διότι θα έπρεπε και ο ίδιος ως απερχόμενη διοίκηση να βοηθήσει να γίνουν οι εκλογές με σωστές διαδικασίες και να έκλεινε την πορεία του στην ΕΟΚ με λαμπρά σχόλια και με ευχάριστες εικόνες.

 

Το να σύρεται η δεύτερη μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας στα δικαστήρια για να οριστεί διοίκηση και όλα όσα γίνονται, είναι τουλάχιστον οδυνηρό. Υπάρχουν χιλιάδες παιδιά, χιλιάδες αθλητές, εκατοντάδες σωματεία που περιμένουν να τελειώσει η διαδικασία. Πλέον, δυστυχώς περιμένουμε τη δικαιοσύνη που έχει τον λόγο».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια