Την Ελευθερία Μοσχάτου υποδέχεται σήμερα στις 14:00 το γυναικείο του ΠΑΟΚ-Λέξα: «Μόνος στόχος η νίκη» Περισσότερα στο tsiotras.blogspot

 

Για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ  υποδέχεται την Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα 14:00 στο PAOK Sports Arena, την Ελευθερία Μοσχάτου.

 

Ο Δικέφαλος, μετά το σημαντικής βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας «διπλό» κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας, θέλει να συνεχίσει τις υψηλές «πτήσεις» έχοντας ως στόχο τον τερματισμό του στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, ο οποίος θα τον οδηγήσει στα πλέι-οφ.

 

Απέναντι του, η Ελευθερία Μοσχάτου, μία ομάδα η οποία έχει αμφίδρομη πορεία με αυτή του ΠΑΟΚ. Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, η Αθηνά Λέξα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Προερχόμενες από μία κακή εμφάνιση απέναντι στις Εσπερίδες Καλλιθέας, μόνος στόχος για το παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου είναι η καλύτερη παρουσία στο γήπεδο και φυσικά η νίκη. Με την επίτευξη αυτή, θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι η τετράδα».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια