Πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος-Με 12 στους 21 συμβούλους η συνεδρίαση-Εκλογές δια ζώσης στις 30 Μαΐου-Το νέο ΔΣ

 

Δώδεκα από τα 21 μέλη του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ συμμετείχαν στη σημερινή συνεδρίαση.

 

Όπως γράφει το http://grizoilikoi.blogspot.com/  οι 11 σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ του Βασιλακόπουλου για την προεδρία, πλην του Σάββα Λόρτου που έδωσε λευκή ψήφο.

 

Αναλυτικά τα μέλη που έδωσαν το παρών είναι:

 

Βασιλακόπουλος

Γολέμης

Τσαγκρώνης

Αγγελόπουλος

Παρίσης

Παπανικολάου

Μπάκουλας

Βακαλόπουλος

Ρόζης

Λόρτος

Γαλατσόπουλος

Δουβής

 

Οι τελευταίες «πινελιές» για την οριστικοποίηση των εκλογών μπήκαν, αφού θα γίνουν στις 30 Μαΐου, δια ζώσης, στο ΟΑΚΑ... κι αφού πρώτα οι ψηφοφόροι υποβληθούν σε self test, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν μεταφέρουν τον ιό.   

 

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αφού πρώτα ευχαρίστησε την πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου, δάκρυσε λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να φθάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο... Ο πρόεδρος ζήτησε ενότητα και ομόνοια και τόνισε ότι θα καλέσει και τα υπόλοιπα μέλη να καθίσουν σε ένα τραπέζι.

 

Στη συνέχεια έγινε η ψηφοφορία, όπου ο Βασιλακόπουλος έλαβε 11 ψήφους και μια λευκή (Λόρτος), ενώ 12 ψήφισαν πρώτο αντιπρόεδρο τον Κώστα Παρίση, δεύτερο τον Αριστείδη Γολέμη, γενικό γραμματέα τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη και ταμία τον Δημήτρη Αγγελόπουλο.


Αυτή την ώρα λοιπόν, η ΕΟΚ εμφανίζεται να έχει δύο διοικήσεις. Η χθεσινή, που προέκυψε από τις παρατάξεις Φασούλα-Λιόλιου, υποστηρίζει ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα. Οτι απλά συνέχισαν τη συνεδρίαση που διακόπηκε λόγω τεχνικού προβλήματος, ότι υπάρχει πλειοψηφία με το 9+1 λευκό και ότι η διοίκηση είναι νόμιμη. Σε αυτό το 9+1 βέβαια αντιλέγουν οι αντίπαλοι λέγοντας ότι δε συνιστά πλειοψηφία.

 

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών βρέθηκε σήμερα η διοίκηση του Φάνη Χριστοδούλου, με στόχο να ζητήσει την αποπομπή των Βασιλακόπουλου, Γολέμη γιατί διέκοψαν χθες την συνέλευση. Για αύριο το μεσημέρι έχει οριστεί η τακτική δικάσιμος στην υπόθεση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια