Μπουντούρης και Λάιος σε διαδικτυακή συνάντηση της υποδομής της Ασπίδας Ξάνθης

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου διαδικτυακή συνάντηση των παιδιών των τμημάτων υποδομής της Ασπίδας Ξάνθης (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) με τους προπονητές τους, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών για το μπάσκετ και να τονωθεί η πεσμένη, λόγω της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων, ψυχολογία τους.

 

Στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση, ένας φιλοξενούμενος έκπληξη έκανε την τιμή να συμμετέχει μαζί με τους νεαρούς αθλητές. Ο Νίκος Μπουντούρης ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρόσκληση που του έκανε ο προπονητής της ομάδας Γρηγόρης Σουλιώτης και συμμετείχε σε μία συζήτηση με τα παιδιά, η οποία διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Νίκος Μπουντούρης αντάλλαξε απόψεις με τους νεαρούς αθλητές, τους αφηγήθηκε ιστορίες από την πλούσια καριέρα του και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τη συνέχεια της προσπάθειάς τους στο μπάσκετ.

 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε και το Νίκο Μπουντούρη, καθώς στη συζήτηση παρενέβη και ο παλιός του προπονητής στον ΠΑΟΚ και καθηγητής στη Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. Σάκης Λάιος, με τον οποίον είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν κάποιες από τις μεγάλες στιγμές που έζησαν μαζί στον ΠΑΟΚ.

 

Το Δ.Σ. της Ασπίδας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στο Νίκο Μπουντούρη όσο και στο Σάκη Λάιο, για την τόσο πρόθυμη και πολύτιμη για τα παιδιά, συμμετοχή τους στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση.

 

«Ο τρόπος με τον προσέγγισε ο Νίκος Μπουντούρης τους αθλητές και η προθυμία του να απαντήσει σε κάθε τους απορία, απλά επιβεβαιώνει πως πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή κι έναν εξίσου σπουδαίο άνθρωπο, που με τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του, έχει να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια