Λίγο πριν τη νέα αναβολή για την Α1 γυναικών, ανακοίνωσαν τρεις ξένες οι Εσπερίδες

 

Οι Εσπερίδες αντικατέστησαν και τις τρεις αλλοδαπές αθλήτριες που είχαν αποχωρήσει λόγω της πανδημίας για να αγωνιστούν σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Στην Ευρώπη παντού έπαιζαν μπάσκετ εκτός από την Ελλάδα. Μόλις ο σύλλογος έφερε στην Ελλάδα τρεις νέες αθλήτριες μετά από δύο μήνες προπόνηση των Ελληνίδων υπάρχει νέα αναβολή.

 

Πρόκειται για μια παλιά γνώριμη, την έμπειρη 30χρονη κόμπογκαρντ Αριάνα Μούρερ από την Βιρτζίνια, την 23χρονη σέντερ Ροτζάνα Ουέϊντ από το Λας Βέγκας και την 24χρονη γκαρντ φόργουορντ Χέϊλι Λέϊντελ από την Μασσαχουσέτη.

 

«Οι Εσπερίδες Καλλιθέας ξέρουν να σέβονται πρώτιστα και να τιμούν τον χώρο του αθλητισμού που υπηρετούν  και θα συνεχίσουν να το πράττουν κάτω από οιεσδήποτε αντιξοότητες. Ας ελπίσουμε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και τα εμπόδια και να μην πάνε χαμένοι οι κόποι, τα όνειρα και τα χρήματα που ξόδεψε το ΔΣ για να φέρει στην Ελλάδα αυτά τα κορίτσια αλλά και να διατηρήσει σε εγρήγορση χωρίς αγώνες, μήνες τώρα τα αξιέπαινα ελληνόπουλα που αξίζουν πολλά μπράβο για την υπομονή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια