Συνεργασία της ακαδημίας της Χ.Α.Ν.Θ. με τον γερμανικό σύλλογο DJK Eichstätt

 

H ακαδημία της Χ.Α.Ν.Θ. συνεργάζεται με τον γερμανικό σύλλογο DJK Eichstätt. Την έναρξη της συνεργασίας, σηματοδοτούν δύο κοινές διαδικτυακές προπονήσεις.

 

Πριν από ένα χρόνο, ο διευθυντής της φυσικής αγωγής της Χ.Α.Ν.Θ. κ. Καραΐσκος Δημήτρης γνωστοποίησε το πρόγραμμα συνεργασίας της εθνικής ολυμπιακής ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α) και της Deutschen Sportjugend.

 

Στο πλαίσιο της προαναφερόμενης συνεργασίας ήταν προγραμματισμένο στις αρχές του 2020 να πραγματοποιηθεί ανταλλαγή αθλητών μεταξύ της Χ.Α.Ν.Θ και DJK Eichstätt.

 

Με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη των αξιών που απορρέουν από τον αθλητισμό, την ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων και τη σύσφιξη των σχέσεων της Ελληνογερμανικής φιλίας μεταξύ των νέων.

 

Δυστυχώς, αυτή η προγραμματισμένη ανταλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του covid-19.

 

Ωστόσο, στις αρχές του Φεβρουαρίου 2021, μετά το επιτυχημένο σεμινάριο της ΕΘΝ.Ο.Α. και της Deutschen Sportjugend στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι εταίροι από τις 2 χώρες, ο υπεύθυνος ακαδημιών της Χ.Α.Ν.Θ. Σερέτης Νίκος και οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι από το DJK Eichstätt Κώστας Mασμανίδης και Julian Reichardt συμφώνησαν στην έναρξη της συνεργασίας με 2 κοινές διαδικτυακές προπονήσεις, ώστε να γνωρίσουμε τις προθέσεις των 2 συλλόγων.

 

Η 1η θα λάβει χώρα την Τρίτη 02 Μαρτίου 2021 και η 2η την Τρίτη 09 Μαρτίου 2021.

 

«Αναμένουμε με μεγάλη χαρά την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ των εταίρων και την πραγματοποίηση της ανταλλαγής όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια