Το «ευχαριστώ» σε Τσαλδάρη και η δήλωση του Έλληνα κόουτς για τον Λεύκιππο Ξάνθης

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έμειναν οι αθλητές του παιδικού τμήματος του Λεύκιππου από την πρόσφατη ομιλία (διάρκειας περισσότερο από 1,5 ώρα) του Δημήτρη Τσαλδάρη και ο σύλλογος της Ξάνθης ευχαρίστησε δημόσια τον προπονητή του Ολυμπιακού ο οποίος μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Λεύκιππο με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Τσαλδάρη για τις συμβουλές του και τις άκρως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις του στην διάρκεια της ομιλίας του (διήρκεσε περισσότερο από 1,5 ώρα) προς τους αθλητές του παιδικού τμήματος του συλλόγου μας. Ήταν χαρά και τιμή για το σωματείο μας να "φιλοξενήσει" διαδικτυακά τον κ. Τσαλδάρη, ο οποίος αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή.

 

Οι πλούσιες γνώσεις του τις οποίες μοιράστηκε με τους νεαρούς της παιδικής ομάδας του Λεύκιππου, καθώς και οι "κατευθύνσεις" που έδωσε για ουκ ολίγα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των καλαθοσφαιριστών και το πώς αυτοί θα πρέπει να πορεύονται, ήταν μία σημαντική και πολύτιμη διδακτική εμπειρία για τους αθλητές μας.

 

Eπιπλέον, ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στον Δημήτρη Τσαλδάρη στην συνέχεια της προπονητικής του πορείας, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του προπονητή της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού καθώς και του head coach της αναπτυξιακής ομάδας του συλλόγου του Πειραιά που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία ενώ παράλληλα είναι ο επικεφαλής του προγράμματος των Ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός».

 

Τσαλδάρης: «Μου έκανε εντύπωση το επίπεδο των παιδιών, ο Λεύκιππος κινείται σωστά γενικότερα σαν σύλλογος και ειδικότερα στα τμήματα υποδομής»

 

Μιλώντας στο lefkippobc.gr, ο Δημήτρης Τσαλδάρης δήλωσε:

 

"Eίμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στην διαδικτυακή ομιλία με την παιδική ομάδα του Λεύκιππου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και με κέρδισε ήταν το επίπεδο των παιδιών και η ποιότητα των ερωτήσεων τους. Νομίζω πως περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα, μιλώντας για μπάσκετ και ανταλλάσσοντας απόψεις γύρω από το άθλημα και την ζωή ενός νέου αθλητή.

 

Όσον αφορά τον Λεύκιππο, θεωρώ πως κινείται πολύ σωστά. Ξέρω πως έχει αναβαθμίσει τα τελευταία χρόνια το προπονητικό του πρόγραμμα. Γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά κι αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα του συλλόγου, ο οποίος ανεβαίνει κατηγορίες τα τελευταία χρόνια. Mε την όλη διαδρομή του, o Λεύκιππος δείχνει πως κινείται σε σωστή κατεύθυνση, γενικότερα σαν σύλλογος και ειδικότερα στα τμήματα υποδομής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια