Χ. Κιλαζίδου: «Υπάρχει πολύ όρεξη και διάθεση στην ομάδα»-Οι διαπιστεύσεις του αγώνα ΠΑΟΚ-ΕΦΑΟΖ για τους εκπροσώπους του τύπου

 

Ορίστηκε από την ΕΟΚ, το εξ' αναβολής (για την 3η αγωνιστική) παιχνίδι της Α1 γυναικών, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΕΦΑΟ Ζωγράφου για τη Δευτέρα 1 Μαρτίου και ώρα 13:00 στο PAOK Sports Arena.

 

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να ανεβάζουν «στροφές» ολοένα και περισσότερο.

 

Για την πορεία των προπονήσεων, η αθλήτρια Χρύσα Κιλαζίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Στις μέρες μας και το να μπορείς να κάνεις προπόνηση δεν είναι δεδομένο πλέον, όποτε και χαίρομαι πολύ που έχουμε αυτήν την δυνατότητα και η ομάδα είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Καθημερινά προπονούμαστε κανονικά τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν θεσπιστεί. Μετά την απόφαση έγκρισης για την έναρξη του πρωταθλήματος μας, και τον ορισμό του αγώνα κόντρα στον ΕΦΑΟ, είμαστε πολύ χαρούμενες που επιτέλους μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Υπάρχει πολύ όρεξη και διάθεση. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι με υγεία πάνω απ' όλα».

 

Οι διαπιστεύσεις για τους εκπροσώπους του τύπου

 

Ο ΠΑΟΚ ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου (δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ) που επιθυμούν να καλύψουν τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ κόντρα στον ΕΦΑΟΖ στην Α1 γυναικών, να στείλουν email με τα στοιχεία τους καθώς και το μέσο το οποίο εκπροσωπούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@acpaok.gr από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, προκειμένου να προμηθευτούν την απαραίτητη διαπίστευση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια