Ο Θανάσης Κυβερνήτης υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ με τον Αγγελο Παπανικολάου-Οι δηλώσεις των δύο ανδρών

 

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδυασμού του Αγγελου Παπανικολάου για τις εκλογές της ΕΟΚ. Ετσι πριν από λίγο λάβαμε μια επιστολή από τον Θανάση Κυβερνήτη (αντιπρόεδρο του ΓΟ Αμφιλοχίας που δραστηριοποείται στην ΕΣΚΑΒΔΕ) με την οποία ενημερώνει ότι θα είναι υποψήφιος για το ΔΣ της Ομοσπονδίας με το ψηφοδέλτιο του Αγγελου Παπανικολάου:

 

«Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ).

 

Αποδεχόμενος την πολύ τιμητική για μένα πρόσκληση του υποψηφίου προέδρου κύριου Άγγελου Παπανικολάου αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου στην διάθεση των σωματείων με μοναδικό γνώμονα την εξέλιξη και την ανάπτυξη τού μπάσκετ, του αθλήματος που υπηρέτησα από μικρό παιδί από διαφορετικές θέσεις.

 

Το όραμα και ο σχεδιασμός του κ. Παπανικολάου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πιστεύω ακράδαντα ότι διασφαλίζει για το Ελληνικό μπάσκετ την επόμενη μέρα ελπιδοφόρα, δημιουργική και με συγκεκριμένους αναπτυξιακούς στόχους προκειμένου το άθλημα όλων των Ελλήνων να συμβαδίζει με τα δεδομένα της νέας εποχής.

 

Με ειλικρινή σεβασμό στο παρελθόν, αγάπη και ανιδιοτέλεια θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια υλοποίησης ενός νέου ελκυστικού μοντέλου λειτουργίας/διαχείρισης τόσο της ομοσπονδίας όσο και των Ενώσεων που θα διασφαλίζει συνεργασία, εξέλιξη και ανάπτυξη για όλους τους συμμετέχοντες».


Ο επιχειρηματίας  Θανάσης Κυβερνήτης είναι πρώην αθλητής καλαθοσφαίρισης με σημαντική προσφορά σε τοπικό επίπεδο. Η αγάπη του για το άθλημα τον κράτησε κοντά στο χώρο και παρόλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις υποστήριζε με κάθε τρόπο το τοπικό μπάσκετ. Είναι παντρεμένος με την παγκόσμια Πρωταθλήτρια TAEKWONDO  Κυριακή Κούβαρη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

 

Εργασιομανής, δυναμικός και δημιουργικά φιλόδοξος δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον επιχειρηματικό χώρο της εστίασης ενώ πρόσφατα ξεκίνησε η  επαγγελματική του ενασχόληση και στο χώρο του αθλητισμού με την συνιδιοκτησία ενός από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αττικής.

 

Αντιπρόεδρος της ομάδας της Αμφιλοχίας όπου και διετέλεσε αρχηγός επί σειρά ετών, τάχτηκε στο πλευρό του Αγγέλου Παπανικολάου, καθώς είναι απόλυτα ταυτισμένος με την ολοκληρωμένη πρόταση ανάπτυξης της επόμενης μέρας για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Βασικός στόχος του ένα καινοτόμο αναπτυξιακό πρόγραμμα υποστήριξης και ανανέωσης της Ελληνικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης..


Ο Αγγελος Παπανικολάου ανέφερε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένας ακόμα…σκαπανέας του μπάσκετ τάσσεται στο πλευρό μας, με στόχο την υλοποίηση της περαιτέρω ανάπτυξης του Ελληνικού Μπάσκετ. Ο Αμφιλοχιώτης, Θανάσης Κυβερνήτης, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη. Καλώς όρισες, Θανάση…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια