Πολύ καλή η Χριστινάκη, παρά την ήττα της ομάδας της- Αποκλεισμός από το Κύπελλο για την Τσεγκλέντ των Σωτηρίου, Κεραμιδά

 

Η Αλ Κάθερες της Ελεάννας Χριστινάκη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Εστουδιάντες και γνώρισε την ήττα με 59-56 στο πλαίσιο εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την 19η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

Όπως γράφει το www.basketa.gr η Ελληνίδα φόργουορντ πραγματοποίησε μια ακόμα καλή εμφάνιση τελειώνοντας το ματς με 17 πόντους (6/10 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές) και 5 ριμπάουντ, όμως η ομάδα της υποχώρησε το 6-20 και χρειάζεται θετικά αποτελέσματα στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια προκειμένου να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 31-30, 41-46, 56-59

 

Αποκλεισμός για την Τσεγκλέντ των Σωτηρίου, Κεραμιδά

 

Στο νήμα αποκλείστηκε η Τσεγκλέντ της Κατερίνας Σωτηρίου και του Κώστα Κεραμιδά στο Κύπελλο Ουγγαρίας.

 

Στον ημιτελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά ηττήθηκε από την Πεκς με 53-52 σε ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Η Τσεγκλέντ είχε την ευκαιρία να πάρει μάλιστα και την νίκη ευστοχώντας στο τελευταίο σουτ της αναμέτρησης, το οποίο όμως κρίθηκε εκπρόθεσμο από τους διαιτητές ύστερα από τον έλεγχο του instant replay. Η Κατερίνα Σωτηρίου σημείωσε 7 πόντους, ενώ πρόσθεσε ακόμη 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 35’43” συμμετοχής.

 

Μετά τον αποκλεισμό της, η Τσεγκλέντ θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το επόμενο στάδιο του EuroCup Γυναικών, στο οποίο βρίσκεται και η Σέπσι της Πηνελόπης Παυλοπούλου, η οποία μάλιστα θα είναι και η οικοδέσποινα της «φούσκας» στην οποία θα διεξαχθούν 4 παιχνίδια της φάσης των 16 αλλά και 2 των Προημιτελικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια