Μουράτος: «Ολοκληρώσαμε τα προκριματικά με νίκη»- Σαλούστρος: «Περήφανος για τον Μαργαρίτη»

 

Ο Βασίλης Μουράτος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Λετονίας στη Ρίγα.

 

Ο Έλληνας γκαρντ μοίρασε οχτώ ασίστ και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για μας, με επτά νέους παίκτες, που έπαιξαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στα προκριματικά με νίκη. Το θέλαμε πολύ μετά την ήττα μας το Σάββατο και είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε».

 

Σαλούστρος: «Περήφανος για τον Μαργαρίτη»

 

Ο Χρήστος Σαλούστρος, από τους κορυφαίους της σημερινής αναμέτρησης στη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Λετονίας, μίλησε λίγο μετά το παιχνίδι και έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτη.

 

«Το Σάββατο κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, δεν ήμασταν περήφανοι γι’ αυτό. Σήμερα όμως δώσαμε το 100%, εμείς οι Έλληνες είμαστε μαχητές και παλέψαμε ως το τέλος κερδίζοντας μια δυνατή ομάδα στην έδρα της», τόνισε ο Σαλούστρος για να συνεχίσει: «Υπάρχουν πολλοί ήρωες που φοράνε αυτή τη φανέλα, πολλοί σούπερ σταρ, όλοι τους ξέρετε, από τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, μέχρι τον Σπανούλη, τον Παπαλουκά, τον Διαμαντίδη, τον Καλάθη, τον Σλούκα και τον Αντετοκούνμπο. Αν συνεχίσω να λέω, θα τελειώσω αύριο. Αυτή η ομάδα δεν έχει σούπερ σταρ, αλλά φόρεσαν αυτή τη φανέλα και έκαναν περήφανη την ομάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο αρχηγός μας, που μάλλον φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν και περήφανος που είμαι φίλος του γιατί έδωσε το παράδειγμα σε όλους με την αγωνιστικότητά του. Μόνο περηφάνια γι’ αυτό το παιδί που έχει καταθέσει και την ψυχή του για την ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια