Κυριακάκης: «Αναμένοντας τις κλήσεις της Εθνικής Γυναικών»

 

Ενόψει των κλήσεων της Εθνική Γυναικών, για τα παιχνίδια της Σλοβενίας (4-6 Φεβρουαρίου), ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει στο www.superbasket.gr για το 2Χ2 που πρέπει να κάνει το συγκρότημα του Βασίλη Μασλαρινού, για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στην τελική φάση του Eurobasket:

 

«Συνεχίζουμε τις αναφορές μας στην Εθνική ομάδα γυναικών που στο διάστημα 4-6 Φεβρουαρίου στην Λιουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Εurobasket του 2021 κάτι πού θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για το γυναικείο μπάσκετ της χώρας μας.

 

Από μέρα σε μέρα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Μασλαρινός θα ανακοινώσει τα ονόματα των διεθνών οι οποίες θα κληθούν να επιτύχουν τις δύο νίκες στα τελευταία ματς και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων δεύτερων των εννέα ομίλων να είναι ανάμεσα στις πέντε καλύτερες που θα πάρουν το εισιτήριο.

 

Οι ελπίδες όλων μας να έχει την τύχη και να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη στο προηγούμενο Eurobasket όταν στις λεπτομέρειες μείνανε απέξω και προκρίθηκε η Μεγάλη Βρετανία.

 

Αντίπαλος ουσιαστικά θα είναι η Βουλγαρία η οποία από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ανακοινώσει τις αθλήτριες της.

 

Δεν είχαμε ευτυχώς έκπληξη καθώς αναμενόταν η παρουσία της WNBAer Ερικα Γουίλερ η οποία θα πάρει Βουλγαρικό διαβατήριο, οπότε η συνταγή των αντιπάλων μας η ίδια...επτά παίκτριες της Μοντάνα, εννέα της Μπερόε και η Χρίστοβα της Πολωνικής Γκορζώφ.

 

Οι γείτονες που θεωρητικά έχουν ελπίδες αν κάνουν δύο νίκες με την γηπεδούχο Σλοβενία και εμάς...

 

Απίθανα πράγματα καθώς οι οικοδεσπότες θέλουν να καθαρίσουν με την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση από τον εναρκτήριο αγώνα.

 

Αυτό ουσιαστικά θα τελειώσει και τυπικά τις ελπίδες της Βουλγαρίας που στο τελευταίο μεταξύ μας αγώνα θα έρθει  που λέμε...αδιάφορη.

 

Εμείς αφού παίξουμε σοβαρά και νικήσουμε την Ισλανδία θα τα δώσουμε όλα για νίκη με όσο μεγαλύτερη διαφορά και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε να προκριθούμε.

 

Όλες οι αθλήτριες έχουν επίγνωση της κατάστασης και είναι έτοιμες αυτές που θα κληθούν να δώσουν όλη την ψυχή τους στο παρκέ να πετύχουν τον μεγάλο στόχο.

 

Από ότι μαθαίνουμε δεν υπάρχουν τραυματισμοί και ο κόουτς έχει να επιλέξει τις πιο έτοιμες για να ανταποκριθούν σε αυτή την επιχείρηση...καμικάζι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια