Διαδικτυακό σεμινάριο και κοπή πίτας στον Αρίωνα Ξάνθης-Φωτορεπορτάζ

 

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι κλινήρης, εδώ και μήνες. Τα γήπεδα παραμένουν κλειστά. Πέρα από την υπομονή που έχουν οπλιστεί όλοι, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία, οι σύλλογοι πρέπει να κρατήσουν το ενδιαφέρον των αθλητών ζωντανό.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αρίων Ξάνθης πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την εκγύμναση νεαρών καλαθοσφαιριστών με επιμορφωτή τον Ματθαίο Θεοδωρόπουλο,  που για δώδεκα συναπτά έτη ήταν αθλητής του συλλόγου.

 

Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα καλαθοσφαίριση κι έχει ασχοληθεί ερευνητικά με την επίδραση της άσκησης σε νεαρούς αθλητές καλαθοσφαίρισης. Έχει παρουσιάσεις σε συνέδρια Φυσικής Αγωγής. Επίσης κατέκτησε με την παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.

 

Με την ευκαιρία αυτή, ο σύλλογος έκοψε την πρώτη διαδικτυακή πίτα για τα αγωνιστικά τμήματα και ξεχωριστά ο κάθε προπονητής με τα τμήματα της Ακαδημίας που έχει. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι προπονητές της καλαθοσφαίρισης του συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια