Επιστροφή στις επιτυχίες για την Κριμίλη-Νίκη για τη Σπανού, ήττα για τη Σωτηρίου

 

Το Πανεπιστήμιο του Σαν Φραντσίσκο επέστρεψε στις νίκες και έφτασε στο 5-6 στην κατάταξη με το 73-56 επί του Saint Mary’s , δίνοντας στην προπονήτρια της ομάδας, Μόλι Γκούντεμπουρ την 300η της νίκη!

 

Όπως γράφει το https://basketa.gr/ η Ιωάννα Κριμίλη ήταν ανάμεσα στις διψήφιες της ομάδας με 12 πόντους σε 33’ και είχε ακόμη τέσσερα ριμπάουντ και ένα κλέψιμο. Η Ελληνίδα γκαρντ είναι η πρώτη σκόρερ της ομάδας της με 18.8 πόντους μέσο όρο. Για σήμερα τα πρωτεία πήρε η Χόσκοβα με 32 πόντους και 14/18 εντός πεδιάς.

 

Το USF επιστρέφει εντός έδρας και αντιμετωπίζει το Πόρτλαντ στις 14 Ιανουαρίου.

 

Νίκη για τη Σπανού, ήττα για τη Σωτηρίου

 

Η Άρτεμις Σπανού πήρε τη νίκη εκτός έδρας με την Γκντίνια, ενώ η Κατερίνα Σωτηρίου γνώρισε την εντός έδρας ήττα με την Τσεγκλέντ.

 

Η Γκντίνια έμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα Πολωνίας με το 85-78 επί της Ζαγκλέμπιε Σόσνοβιετς. Η Σπανού είχε οχτώ πόντους με 4/4 δίποντα και ακόμη πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα.

 

Η Τσεγκλέντ ηττήθηκε 65-57 εντός έδρας από την Σέκζαρντ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ουγγαρίας. Η Σωτηρίου σημείωσε πέντε πόντους. H συνέχεια έχει Ευρώπη για την Τσεγκλέντ, η οποία αγωνίζεται στο FIBA Europe Cup και θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Βιντνόγιε στις 19 Ιανουαρίου σε «φούσκα» που θα φιλοξενηθεί στην Αντιόχιεια.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια