Εξαιρετική η Σωτηρίου με την Τσέγκλεντ- Ηττα στο τέλος για τη Σέπσι της Παυλοπούλου

 

Η Κατερίνα Σωτηρίου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη νίκη της Τσεγκλέντ του Κώστα Κεραμιδά στο Euro Cup. Η ουγγρική ομάδα επικράτησε 85-66 της Χατάι, στη δεύτερη μέρα των αγώνων που διεξάγονται σε «φούσκα» στην Αντιόχεια.

 

Όπως γράφει το https://basketa.gr/ η Σωτηρίου άγγιξε το triple double μετρώντας 17 πόντους, εννέα ριμπάουντ και οχτώ ασίστ σε 36’16’’. Η Τινάρα Νικόλ Μουρ με 30 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ για την Τσεγκλέντ, η οποία αύριο έχει ρεπό και μεθαύριο (22/1) αντιμετωπίζει τα Άδανα στις 18.00.

 

Ηττα στο τέλος για τη Σέπσι της Παυλοπούλου

 

Η Σέπσι το πάλεψε ως το φινάλε του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει και το αποτέλεσμα που ήθελε από τη γαλλική ESBVA-LM, η οποία έφυγε με τη νίκη με το τελικό 70-73, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Euro Cup Γυναικών.

 

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είχε και πάλι θετική παρουσία με έξι πόντους, δύο ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 19’24”. Η Ρεμπέκα Γκάρντνερ με 21 πόντους, εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ ήταν η κορυφαία για τη Σέπσι, η οποία αγωνίζεται στη δική της «φούσκα» στη Ρουμανία. Αύριο το πρόγραμμα έχει ρεπό και μεθαύριο (22/1) αντιμετωπίζει την ισπανική Καντί Λα Σέου (19.00).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια