Βοήθησε στη νίκη της ομάδας της η Ελενα Τσινέκε- Ήττα για την Αλ Κάθερες της Χριστινάκη-Στην Τενερίφη η Φασούλα

 

Η Έλενα Τσινέκε πραγματοποίησε μία ακόμη θετική εμφάνιση και βοήθησε το USF να φτάσει στη νίκη επί του Χιούστον με 80-51.

 

Όπως γράφει το www.basketa.gr η Ελληνίδα γκαρντ σημείωσε 12 πόντους και είχε ακόμη τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα σε 21′.

 

Το Πανεπιστήμιο του South Florida βρίσκετα στο 9-1 και είναι στο 6-0 σε αγώνες με αντιπάλους από την ίδια περιφέρεια (American WBB). Στις 13 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει το Tulane εκτός έδρας, το πρώτο από τα τέσσερα συνεχόμενα μακριά από το «σπίτι».

 

Ήττα για την Αλ Κάθερες της Χριστινάκη-Στην Τενερίφη η Φασούλα

 

Η Αλ Κάθερες γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Εουσκοτρέν με 81-69 για την 20η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

Η Ελεάννα Χριστινάκη ήταν και πάλι από τις παίκτριες που ξεχώρισαν, αφήνοντας το παρκέ με 13 πόντους, τρία ριμπάουντ και μία ασίστ για την Αλ Κάθερες.

 

Η Μαριέλλα Φασούλα θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα, καθώς συμφώνησε με την Τενερίφη, κάνοντας χρήση όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό της. Όπως αναφέρει η El Periodico Extremadura απομένουν διαπραγματεύσεις με την ομάδα, για το αν θα πρέπει να υπάρξει ή όχι αποζημίωση προς αυτήν.

 

Η Τενερίφη με ρεκόρ 11-9 βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και η Αλ Κάθερες στην 15η θέση με 5-13.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια