Χρήσιμα συμπεράσματα από το τουρνουά του Μοσχάτου για τις γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα-Τι δήλωσε ο Νίκος Δουβίτσας

Με απολογισμό μίας νίκης και δύο ηττών, αλλά και πολλά χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας επέστρεψε το τμήμα γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα από την Αθήνα, όπου έλαβε μέρος στο τουρνουά προετοιμασίας «2ο Τουρνουά Γυναικών» που διοργάνωσε η Ελευθερία Μοσχάτου.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Δουβίτσας σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τουρνουά εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συνέχεια και την πεποίθηση ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ομάδα έπαιξε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια μακριά από την έδρα της έτσι ώστε να μάθει να παίζει δυνατά και εκτός έδρας. Περίμενα μια κούραση στην ομάδα που είναι φυσιολογική αυτή την στιγμή, αλλά πιστεύω το διαχειριστήκαμε αρκετά καλά. Στην επίθεση βγάλαμε κάποιες φάσεις μέσα από τα συστήματά μας, αλλά στην άμυνα δεν είμασταν έτσι όπως το θέλω. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για την άψογη συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο, καθώς επίσης και στους διοργανωτές».

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να ευχαριστήσει την Ελευθερία Μοσχάτου για την διοργάνωση του τουρνουά και τη φιλοξενία τους και εύχεται να ξεκινήσει ένα όμορφο πρωτάθλημα με υγεία για όλες τις αθλήτριες των ομάδων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια