Το γυναικείο του Παναθηναϊκού έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στο ΚΓ Παύλος Γιαννακόπουλος. Οι «πράσινες» υποβλήθηκαν και σε test covid.
Παρούσες στο πρώτο κάλεσμα ήταν οι Ρούλα Μούλη, Άσπα Καλαμπάκου, Ιωάννα Δίελα, Λολίτα Λύμουρα, Φαίη Κωτούλα, Ξένια Χελιώτη, Πένυ Ζαρρή, Βάσω Ιωάννου, Στέλλα Παναγιωτοπούλου και Αγγελική Ζιάκα.
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας συνέπεσε με τα γενέθλια της προπονήτριας Ελένης Καπογιάννη και η ομάδα της ετοίμασε μια μίνι-γιορτή για το γεγονός.
Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που έδωσε το «παρών» στην πρώτη ήταν οι Ανδρέας Ζιάκας (βοηθός προπονητή), Λεωνίδας Χριστακίδης (γυμναστής), Δημήτρης Χριστοδουλάκης (φυσιοθεραπευτής) και φυσικά ο τιμ μανατζέρ Μάκης Κουτσονικόλας.



























0 Σχόλια