Επιστρέφει στο Κιλκίς για την… ΚούΠα ο Σωκράτης Δήμας

Η ΚούΠα ανακοίνωσε την επιστροφή του προπονητή Σωκράτη Δήμα στο μπάσκετ του Κιλκίς σαν άμεσος συνεργάτης  στην ακαδημία της αποδεικνύοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει κάθε χρόνο για να βελτιώνεται και να προσφέρουμε στους αθλητές και στις αθλήτριες της τις ιδανικότερες συνθήκες να παίξουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν με το αγαπημένο μας άθλημα, υπόσχεση που έδωσαν άλλωστε πριν από τέσσερα χρόνια με την δημιουργία της ακαδημίας.

‌«Οι δρόμοι μας λοιπόν συναντιούνται ξανά μετά από 22 χρόνια καθώς ‌ο κόουτς ήταν αυτός που δημιούργησε την ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Κιλκίς το 1993 (πρώτη λειτουργία ακαδημίας συλλόγου στην πόλη του Κιλκίς και από τις πρώτες της Κεντρικής Μακεδονίας) και παρέμεινε μέχρι το 1998 με άμεσους βοηθούς του τότε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο νυν συνιδρυτή της ΚουΠα Κιλκίς αλλά και τον Θάνο Κολιαδήμα νυν προπονητή των κοριτσιών.

Ο κόουτς είναι ο βασικός υπεύθυνος για την μεγαλύτερη μπασκετική επιτυχία του Κιλκίς με την κατάκτηση το 1997 της δεύτερης πανελλήνιας θέσης της παιδικής ομάδας του ΓΑΣ  Κιλκίς όταν στον τελικό έχασε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας του Βόλου.

Μέσα από την παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών του ΓΑΣΚ αναδείχτηκαν και οι Πανελληνίως εμβέλειας αθλητές Γιώργος Δέδας, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Κώστας Βασιλειάδης και ο κόουτς Στέφανος Δέδας.

 Ο Σωκράτης Δήμας έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο των Ακαδημιών καθώς υπήρξε υπεύθυνος Ακαδημιών σε ομάδες όπως ο Φίλιππος Θεσσαλονίκης, η Αρετσού Καλαμαριάς, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, η Αναγέννηση Φλόγα. Στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης ήταν για 17 χρόνια (με παίκτη του τον Κώστα Σλούκα που ξεκίνησε από την ακαδημία του) και μετά στον Αίαντα Ευόσμου, στον Όλυμπο Κορδελιού και στον  Αστέρα Πλαγιαρίου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια