Μεγάλο ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για Κόνσουλα

Ο Γιάννης Κόνσουλας ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρόσφατο Final Four της ΕΚΑΣΘ. Ο αρχηγός της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, που κατά την διάρκεια της σεζόν (2019-20) είχε θετικότατη παρουσία με ουκ ολίγα νταμπλ-νταμπλ στο ενεργητικό του, έπαιξε καταλυτικό ρόλο προκειμένου ο «Δικέφαλος» να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος των Εφήβων. 

Είχε μέσο όρο 16,3 πόντους στο Final Four, όντας ο πρώτος σκόρερ των «ασπρόμαυρων» στους δύο από τους τρεις αγώνες (21 πόντους κόντρα στην ΔΕΚΑ και 23 πόντους απέναντι στον Άρη) και όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να «φουντώσει» το ενδιαφέρον ομάδων για τον ταλαντούχο νεαρό.

Όπως γράφει το https://ebasket.gr «αρκετοί σύλλογοι από τις υψηλότερες Εθνικές κατηγορίες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Κόνσουλα και ετοιμάζονται να του προσφέρουν το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στις ικανότητες και στην προοπτική εξέλιξης του 18χρονου ο οποίος έχει τραβήξει την προσοχή διάφορων σωματείων.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν δραστηριοποιηθεί άμεσα στο θέμα του νεαρού, τότε κινδυνεύει να χάσει έναν ικανότατο καλαθοσφαιριστή που έχει… βγει από τα σπλάχνα του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια