Τελείωσε τη συνεργασία με προπονητές και παίκτες το ανδρικό του Πανσερραϊκού

Από τη διοίκηση του τμήματος ανδρών του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στάλθηκε σε προπονητές και παίκτες της ομάδας το εξής μήνυμα:

«Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του εφόρου της αντρικής ομάδας κ. Στ. Μπεντούλη με τον αρχηγό αυτής κ. Π. Γεωργιανό και τον προπονητή κ. Ρ. Θεοδωρίδη, αλλά και του εφόρου της ακαδημίας κ. Α. Σταυρόπουλου με το προπονητικό επιτελείο, σας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο λήψης κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του COVID-19 και ειδικότερα δυνάμει της ΚΥΑ 12998/232/2020, αναστέλλονται η λειτουργία και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του ΜΓΣ Πανσερραικού.

Προς συμμόρφωση του σωματείου με το άρθρο 1 της προαναφερθείσας ΚΥΑ από την δημοσίευση αυτής (18/3/2020) όλες οι συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας με συμβαλλόμενους το σωματείο και τους προπονητές αναστέλλονται, με συνέπεια την απαλλαγή εκατέρωθεν των υποχρεώσεων και δικαιωμάτων των συμβαλλομένων μερών, ήτοι την παροχή υπηρεσιών των προπονητών και την υποχρέωση καταβολής μισθού από πλευράς σωματείου.

Επιπλέον, αναστέλλονται οι ιδιόμορφες συμβάσεις μεταξύ του σωματείου και των αθλητών, οι οποίοι απαλλάσσονται από την παροχή αθλητικών υπηρεσιών προς το σωματείο και αυτό από την καταβολή των αντίστοιχων οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Θα καταβληθούν τόσο στους προπονητές όσο και στους αθλητές τα δεδουλευμένα οφειλόμενα χρηματικά ποσά, με την επιφύλαξη τυχόν συμψηφισμού που θα χωρέσει στην περίπτωση ύπαρξης ανταπαιτήσεων του σωματείου προερχόμενων από πειθαρχικές ποινές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια