Παπαδόπουλος: «Τα τέσσερα σενάρια για την ολοκλήρωση της Α2 ανδρών»

Ο προπονητής της Ελευθερούπολης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο Proininews.gr για τα σενάρια που υπάρχουν αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Αναλυτικά:

«Υπάρχουν τέσσερα σενάρια. Το πρώτο να μείνει έτσι όπως είναι και να τελειώσει η σεζόν. Το δεύτερο σενάριο είναι να μείνει η βαθμολογία όπως είναι και να παιχθούν πλέι άουτ και πλέι οφ. Αυτό προϋποθέτει να κάνουμε εμείς έναν αγώνα λιγότερο που έχουμε στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο. Να έχουμε όλες οι ομάδες τους ίδιους αγώνες.

Το τρίτο σενάριο είναι να γίνει μόνο το πρωτάθλημα. Να μην γίνουν πλέι άουτ και πλέι οφ. Να μας δώσουν όμως και δυο η τρεις εβδομάδες για προπονήσεις, για να επανέλθουμε. Να μειώσουμε τις πιθανότητες για τραυματισμούς.

Έχουμε να παίξουμε από τα μέσα Φεβρουαρίου γιατί εμείς είχαμε και το παιχνίδι στην Αμαλιάδα που δεν έγινε. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουμε και ένα μήνα το καλοκαίρι. Εμείς έχουμε 10 παιχνίδια και αυτό θα γίνει με συνεχόμενα Τετάρτη- Κυριακή. Δυο αγώνες την εβδομάδα, αν θα ξεκινήσει από το Μάιο και μετά. Το τελευταίο σενάριο είναι να γίνουν όλα μαζί και πρωτάθλημα και πλέι οφ και πλέι άουτ. Οπότε θα πιάσουμε όλο το καλοκαίρι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια