Ανετη επικράτηση για τον Ολυμπιακό στην Ουγγαρία που συνεχίζει στο Eurocup Γυναικών-Τι δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός για τον έβδομο όμιλο του Eurocup Γυναικών που επικράτησε με 78-54 της Τσέγκλεντ στην Ουγγαρία και συνεχίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεκάλεπτα: 19-17, 31-40, 47-59, 54-78
Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 12(2), Σταμάτη 6(2), Σπυριδοπούλου 5(1), Παυλοπούλου 5(1), Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 5(1), Γκρέιβς 6, Γέμελος 8, Γιουρτσένκοβα 13, Λούκα, Κοσμά 3(1), Σταμολάμπρου 13(3).

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα:



Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το ματς ότι: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αυτό σε σχέση με αυτό που παίξαμε στην έδρα μας. Έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί στην άμυνα και να σταματήσουμε την δημιουργία της Σουάνιε. Οι παίκτριές μου στο κομμάτι αυτό τα πήγαν μια χαρά και πρέπει να τις δώσω συγχαρητήρια καθώς και στον συνεργάτη μου, Θάνο Νίκλα, για το σκάουτινγκ που έκανε. Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος και μετά από δύο αγώνες της διακοπής επανήλθαμε στην κανονικότητά μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Εχουμε ένα παιχνίδι με την Λευκάδα και να δούμε τον αντίπαλό μας στην επόμενη φάση του Eurocup».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια