Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για τα «μικρά» του Παναθλητικού-Φωτορεπορτάζ

Μια «μαγική» εκδρομή οργάνωσε ο Παναθλητικός για τα τμήματα παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι που έζησαν ένα μοναδικό τετραήμερο στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού φιλοξενήθηκαν από την Φενέρμπαχτσε και την Παρασκευή παρακολούθησαν τον αγώνα της Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε-Βαλένθια ενώ το Σάββατο έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Φενέρ.

Φυσικά τα παιδιά της ομάδας δεν παρέλειψαν να δουν από κοντά τον Κώστα Σλούκα και να φωτογραφηθούν και με τον ίδιο αλλά και με άλλους αθλητές της Φενέρ.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ülker Arena και της Metro Energy Arena βιώνοντας μια σπουδαία αθλητική εμπειρία. Στην εκδρομή συμμετείχαν 25 παιδιά του συλλόγου καθώς και οι προπονητές Ελεάννα Γιαννάτση και Μιχάλης Σταμούλος μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Δάνη Αρνίδη.

Κατά την παρουσία τους στην πόλη, επισκέφτηκαν την Αγιά Σοφιά, το Τοπ Καπί, τον Ιππόδρομο, το Μπλε Τζαμί, την πλατεία Τακσίμ, το Καπαλί Τσαρσί ενώ συμμετείχαν σε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Βόσπορο.

Την τελευταία ημέρα επισκέφτηκαν το Πατριαρχείο όπου παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία ενώ τους δόθηκε κι ένα συμβολικό δώρο-σταυρός. Η διοίκηση του Παναθλητικού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε θερμά την Fenerbahçe BekoBasketball Academy για την εξαιρετική φιλοξενία καθώς και τον σπουδαίο Έλληνα αθλητή και φίλο της ομάδας, Κώστα Σλούκα ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην μοναδική αυτή εμπειρία που όλοι μας βιώσαμε. Επίσης ευχαριστούμε τον γυμναστή της ομάδας Δάνη Αρνίδη και το Alliance - Fitness Center για την τεράστια συνεισφορά τους στην επιτυχία της εκδρομής. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια