Εμπειρία ζωής για τους εφήβους του Αρη η… κόντρα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Έδειξαν το κοινωνικό πρόσωπό τους στην Λέσχη Κάτω Πάφου-Φωτορεπορτάζ

Εμπειρία ζωής ήταν για τους έφηβους του Αρη η «μάχη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο αγώνας έλαβε χώρα την Κυριακή στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας μέρας του Διεθνούς Τουρνουά Εφήβων (U18) «Νίκος Γκάλης», στην Πάφο. Οι παίκτες του Τάσου Κουγιουμτζίδη είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που «χτίστηκε» με στόχο  την κατάκτηση της Euroleague U18 και γι’ αυτόν το σκοπό έχει διαθέσει ένα υψηλό μπάτζετ.

Παρ’ όλα αυτά, πάλεψαν το παιχνίδι και ήταν οι μόνοι από τις ομάδες που αντιμετώπισαν την ΤΣΣΚΑ στο τουρνουά που κατάφεραν να προβληματίσουν σε αρκετά διαστήματα τους Ρώσους, κυρίως στο σετ παιχνίδι, βγάζοντας αρκετές φάσεις. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 88-62 αλλά τα παιδιά του Αρη κέρδισαν σίγουρα πολλά από αυτήν την αναμέτρηση.

Έδειξαν το κοινωνικό πρόσωπό τους στην Λέσχη Κάτω Πάφου

Με την ευκαιρία της παρουσίας της εφηβικής ομάδας στην Πάφο για το Διεθνές Τουρνουά «Νίκος Γκάλης», ο Α.Σ. Αρης έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο.

Το πρωί της Δευτέρας (30/12) ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Αχιλλέας Παπαδημητρίου συνοδευόμενος από τους αθλητές Θοδωρή Γκοτζαμανίδη και Κωνσταντίνο Δρουμαλιά αλλά και αθλητές της Εθνικής Κύπρου, επισκέφθηκαν την Παιδική Λέσχη Κάτω Πάφου, η οποία αποτελεί κέντρο προστασίας και απασχόλησης παιδιών.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας και οι αθλητές μίλησαν για την αξία του αθλητισμού και κυρίως για το άθλημα της καλαθόσφαιρας. Στη συνέχεια ακολούθησε μια συζήτηση με τα παιδιά και μέσα από μια πιο διαδραστική προσέγγιση. Τα παιδιά έκαναν την πρώτη τους επαφή με το άθλημα, αφού διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ και ταυτόχρονα έμαθαν τους κανονισμούς του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια