Ηχηρές παρουσίες στην Χ.Α.Ν.Θ. και συγκίνηση στο «αντίο» του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς από την ενεργό δράση-Φωτορεπορτάζ

«Η επαγγελματική μου καριέρα ολοκληρώθηκε, όμως για μένα ισχύουν οι στίχοι του τραγουδιού που λέει: «Μα δεν τελειώσαμε…». Θα παραμείνω ενεργός στον χώρο του μπάσκετ, αυτό είναι το  οξυγόνο μου».

Με αυτά τα λόγια ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, έβαλε τον επίλογο στο… «βιβλίο» της αθλητικής του διαδρομής, μιας πορείας που ολοκληρώθηκε με το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι που διοργάνωσε προς τιμήν του η Χ.Α.Ν.Θ. , η ομάδα που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της πλούσιας καριέρας του.

Δεκάδες φίλοι,  πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι από την Ελλάδα και την Σερβία, όπως και οι δυο μικρές του κόρες, Τερέζα και Σοφία έδωσαν το «παρών» στο Αθλητικό Κέντρο Χ.Α.Ν.Θ. «Ήρων Μίμης Τσικίνας» για να τιμήσουν τον Βλάντο. Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Διονύσης Ανανιάδης, ο  Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο Νίκος Κεραμέας, ο  Νίκος Δουβής, ο Γιώργος Ζαφειρούδης ο Σάββας Καμπερίδης, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο  Γιάννης Λάππας, ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος, ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο Βασίλης Μουλάκης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αλλά και οι Νίκος Γεωργάκης, Τάσος Θωμαϊδης, Δημήτρης Μασλαρινός, Κώστας Φιλοξενίδης κ.α.

Ο πρόεδρος του δ.σ. της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ Διονύσης Ανανιάδης, βράβευσαν τον Βλάντο Πέτροβιτς, ο οποίος με την σειρά του πρόσφερε την συλλεκτική φανέλα με την οποία αγωνίσθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του (με τις υπογραφές όλων των παρευρισκομένων φίλων του), στο Μουσείο. Παρόντες στην διάρκεια της βράβευσης ήταν μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή (Πρέλεβιτς, Παπαγεωργίου, Κακιούσης).

Στην διάρκεια του event «οι φίλοι του Βλάντο» αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ., ενώ αργότερα η Χ.Α.Ν.Θ. αγωνίσθηκε και κόντρα σε μια ομάδα από την Σερβία, την Εco Sport, στην οποία ο Πέτροβιτς εργάζεται πλέον ως προπονητής και General Manager. Ο Βλάντο αγωνίσθηκε και με τις δυο ομάδες. Ως παίκτης της Χ.Α.Ν.Θ. έπαιξε με επετειακή φανέλα 100 χρόνων, την οποία αργότερα παρέδωσε στον αρχηγό της εφηβικής μας ομάδας Παναγιώτη Γρίβα.

Την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. αποτελούσαν οι Μπαλάσκας, Απαζίδης, Κουτουξίδης, Τσιριλάκης, Λογοθέτης, Γρίβας, Μελαδιανός, Ζωίδης, Λόγηρος, Λαδένης, Χαλβατζάκης, με προπονητές του Ιωσήφ Νικολαϊδη και Ιωάννα Καπουσούζη.

Τις καλύτερες του ευχές έστειλε ο Ηλίας Ζούρος (προπονητής του Πέτροβιτς στην Παρί κατά το παρελθόν) ο οποίος δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, ζήτησε όμως από την Χ.Α.Ν.Θ. να μεταφερθεί δημόσια το μήνυμα του.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της χορηγού εταιρείας της  Χ.Α.Ν.Θ. Ήρων και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Διονύσης Ανάργυρος και Παναγιώτης Γαλανάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια